search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:55
MENU CLOSE

«Πατρική» στοργή στην ομάδα του Ερντογάν για τον Τούρκο ποδοσφαιριστή που έστειλε στο «καλό» η St. Pauli

16.10.2019 08:56
«Πατρική» στοργή στην ομάδα του Ερντογάν για τον Τούρκο ποδοσφαιριστή που έστειλε στο «καλό» η St. Pauli - Media

 

Η Ζανκτ Πάουλι απέπεμψε τον Τσενκ Σαχίν, ο οποίος έκανε την ανήθικη χοντράδα να εκφράσει την υποστήριξή του στην επιχείρηση του τουρκικού στρατού στη Συρία.

Ο γερμανικός σύλλογος, γνωστός για τις μάχες του κατά του ρατσισμού και των γενικότερων κοινωνικών διακρίσεων, έδωσε στον 25χρονο Τούρκο μεσοεπιθετικό άδεια να προπονείται και να παίζει αγώνες για άλλες ομάδες.

Ο σύλλογος συντάχθηκε έτσι με την πλευρά των οπαδών του, που ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του από την ομάδα του Αμβούργου.

Ο Σαχίν δεν άργησε βέβαια, να βρει νέα «στέγη», καθώς επέστρεψε στην πατρίδα του και την πρώην ομάδα του, Μπασακσεχίρ, για προπονήσεις, στην οποία αγωνίστηκε για έξι χρόνια (2011-2017). 

Ο πρόεδρος της Μπασασεχίρ, Γκιοκσέλ Γκουσμουντάγκ, καλωσόρισε τον Σαχίν: «Αυτό είναι το σπίτι του. Θα μπορεί να προπονείται μαζί μας όποτε θέλει. Η πόρτα μας είναι ανοικτή γι’ αυτόν, εάν θέλει να συνεχίσει μαζί μας τον Ιανουάριο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:46