search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:13
MENU CLOSE

«Δεν θα δω ποτέ το βίντεο»: Συγκλονίζει η 25χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ (video)

19.10.2019 15:27
«Δεν θα δω ποτέ το βίντεο»: Συγκλονίζει η 25χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ (video) - Media

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζή, που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Το αυτοκίνητο, που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, χτύπησε την γυναίκα, την πέταξε στον αέρα και το σώμα της προσγειώθηκε στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το Reader.gr η κοπέλα που επέζησε από αυτό το χτύπημα και έχει υποστεί μόνο ένα σπάσιμο στο πόδι της, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μαζί σου», για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Δε θα δω το βίντεο, μπορεί και ποτέ γιατί ξέρω ότι είναι σοκαριστικό. Δε θέλω να το δω γιατί το έζησα…» είπε χαρακτηριστικά.

Συγκλονιστικά και τα λόγια της μητέρας της, η οποία είπε: «Επειδή πριν ενάμιση χρόνο την χτύπησε μηχανή, νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Και μάλιστα, στο ίδιο πόδι! Ο οδηγός, ήταν κάτω στο πεζοδρόμιο, σχεδόν να κοιμάται, ήταν σε κατάσταση πλήρους μέθης. Δεν είχε αντιληφθεί τι συνέβη».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12