search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:32
MENU CLOSE

Θρίλερ: Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που πέταξε στα σκουπίδια βαλίτσα με πτώμα γυναίκας (Video)

20.10.2019 10:07
Θρίλερ: Ανθρωποκυνηγητό για τον άνδρα που πέταξε στα σκουπίδια βαλίτσα με πτώμα γυναίκας (Video) - Media
 
Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο ενός άνδρα, που εμφανίζεται να πετάει στο σκουπιδοτενεκέ μια βαλίτσα, η οποία, όπως αποδείχθηκε, περιείχε το πτώμα μιας γυναίκας!
 
Το συγκλονιστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία του Κολοράντο, όπου και έλαβε χώρα το περιστατικό, τα ξημερώματα της Πέμπτης.
 
Κάτοικοι της περιοχής είδαν τη βαλίτσα στον κάδο και, υποψιασμένοι, κάλεσαν την αστυνομία, περίπου δύο ώρες μετά το συμβάν.
 

Όπως αποδείχθηκε, η βαλίτσα περιείχε το πτώμα μιας γυναίκας, η οποία φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε Air Force και σορτσάκι με θέμα τα M&M, ενώ είχε αρκετά τατουάζ στο σώμα της.
 
Μάλιστα, η αστυνομία έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες των τατουάζ, διότι, προς το παρόν, δεν έχει ανακαλύψει την ταυτότητα της γυναίκας, αλλά ούτε και του άνδρα που πέταξε το πτώμα στα σκουπίδια.
 
Στα social media, ωστόσο, και στα σχόλια στις σελίδες του αστυνομικού τμήματος στο Κολοράντο, αρκετοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η υπόθεση έχει να κάνει με έναν άνδρα που σκότωσε τη μητέρα του.
 
Κάποιοι, δε, λένε πως είναι συγγενείς του θύματος με το μυστήριο να βαθαίνει.
 
Πηγή: gazzetta plus
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:32