search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:45
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: «Οι φίλοι μου είχαν πει να μην παντρευτώ τον Χάρι γιατί θα καταστραφεί η ζωή μου» (Videos)

21.10.2019 07:59
Μέγκαν Μαρκλ: «Οι φίλοι μου είχαν πει να μην παντρευτώ τον Χάρι γιατί θα καταστραφεί η ζωή μου» (Videos) - Media

 

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ του ITV με τίτλο Ηarry & Meghan: An African Journey.

Η Δούκισσα του Σάσεξ μιλά -μεταξύ άλλων- για τη ζωή της με τον πρίγκιπα Χάρι, ενώ δε διστάζει να αναφερθεί στις δυσκολίες που βίωσε τόσο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας όσο και ως μητέρα.

Η ίδια χαρακτήρισε «δύσκολη» την περσινή χρονιά σημειώνοντας ότι «δεν είχε ιδέα» για το τι θα αντιμετώπιζε.

«Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον σημερινό σύζυγό μου, οι φίλοι μου ήταν πραγματικά χαρούμενοι γιατί ήμουν κι εγώ χαρούμενη. Αλλά οι Βρετανοί φίλοι μου είπαν “Είμαστε σίγουροι ότι είναι τέλειος. Αλλά δεν θα πρέπει να το κάνεις γιατί τα βρετανικά ταμπλόιντ θα καταστρέψουν τη ζωή σου”» είπε η Μέγκαν Μαρκλ που όπως παραδέχτηκε η απάντησή της τότε ήταν αρκετά αφελής: «Μα τι λέτε τώρα. Αυτό δεν βγάζει νόημα. Δεν αποτελώ θέμα για τα ταμπλόιντ. Δεν το κατάλαβα τότε. Οπότε είναι περίπλοκο» είχε πει στους φίλους της…

Για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε, όμως, και ο πρίγκιπας Χάρι μιλώντας στο ίδιο ντοκιμαντέρ. «Δε θα δεχτώ το bullying από ορισμένα μέσα ενημέρωσης σε ένα παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα μου» τονίζει.

Η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του πριγκιπικού ζεύγους σε χώρες της νότιας Αφρικής οπότε και ανακοινώθηκε ότι μηνύει τη Mail on Sunday γιατί, μεταξύ άλλων, δημοσίευσε παράνομα ένα γράμμα που είχε στείλει στον πατέρα της, Τόμας.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:44