search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:11
MENU CLOSE

Ευτυχώς που ο Τσίπρας δεν πήγε στους κινηματογράφους Αττικόν – Απόλλων!

21.10.2019 09:46
Ευτυχώς που ο Τσίπρας δεν πήγε στους κινηματογράφους Αττικόν – Απόλλων!  - Media

 

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε τη χώρα επιβαρύνοντάς την με ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο, που ξεθεμέλιωσε κυριολεκτικά το τραπεζικό μας σύστημα, που ευθύνεται για τον διεθνή εξευτελισμό της χώρας στο πρόσωπο του εκλεκτού του, Βαρουφάκη, που υπερφορολόγησε ληστρικά εξαθλιώνοντας την μεσαία τάξη, που έθεσε την χώρα σε θανάσιμο κίνδυνο αφανισμού με τις κωμικές του παλινωδίες ανάμεσα στο ευρώ και τη δραχμή, ο άνθρωπος που διενήργησε το ελεεινότερο δημοψήφισμα  στην ιστορία της χώρας, που άλλαξε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, που εξευτέλισε τους δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες, που συγκυβέρνησε με το ακροδεξιό μόρφωμα των ΑΝΕΛ,  που συνευρέθηκε στις πλατείες χέρι – χέρι με την Χρυσή Αυγή, ο πρωθυπουργός που κυβέρνησε την χώρα με έναν χείμαρρο ψεμάτων, αντιφάσεων, καταστροφικών επιλογών, αναξιοπιστίας, μικροπολιτικής, κομματικού σκοταδισμού, διχαστικού λόγου, ο πρωθυπουργός της πιο ανίκανης, ανέντιμης και πρόχειρης κυβέρνησης από συστάσεως του ελληνικού κράτους, βρίσκει το κουράγιο από τα αγωνιστικά μετερίζια της αντιπολίτευσης, να στηλιτεύσει την άνανδρη  κατασταλτική επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων  σε δυο κινηματογράφους παραδίδοντας μαθήματα δημοκρατίας αλλά και κινηματογραφικής κριτικής! 

Αφού γνωρίσαμε όλη την ευρεία γκάμα των δεξιοτήτων του και την εγκυκλοπαιδική του μόρφωση, μας καταπλήσσει και με τις δεξιότητές του ως ειδήμων περί τα του κινηματογράφου, ο οποίος αναδεικνύει τα κρυφά νοήματα  της ταινίας «Τζόκερ» που προβάλλεται αυτές τις μέρες. Αφορμή της βαρυσήμαντης παρέμβασής του, ένα θέμα που προέκυψε από υπαλληλικό ζήλο για το αν είναι κατάλληλη ή ακατάλληλη η ταινία. Ήταν η ώρα να στηλιτευθεί η κατασταλτική  διαστροφή της Δεξιάς που υπηρετεί ο Χρυσοχοΐδης στην ακροδεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Μιλάμε για τον άνθρωπο  που στα χρόνια του αντιμνημονιακού αγώνα  οι σύντροφοί του επέβαλλαν ένα καθεστώς βίας και τρομοκρατίας τύπου Γκόθαμ Σίτι,  γράφοντας επαναστατικές ωδές για το κάψιμο του Αττικού – Απόλλωνα! 
Ευτυχώς που ο κος Τσίπρας πήγε να δει την ταινία «Τζόκερ» στον κινηματογράφο Αθήναιον, γιατί αν πήγαινε στο Αττικό ή στον Απόλλωνα θα τους έβρισκε κουφάρια! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:05