search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:02
MENU CLOSE

Οι «μαγικές» τροφές για να… εξαφανίσετε την κοιλιά

21.10.2019 18:03
Οι «μαγικές» τροφές για να... εξαφανίσετε την κοιλιά - Media
 
Τα παχάκια που έχετε στην κοιλιά σας και γύρω από αυτήν εκτός από το ότι κάνουν κακό στην ψυχολογία σας, κάνουν πολύ κακό και στην υγεία σας.
 
Σύμφωνα με τους γιατρούς, ένα από τα χειρότερα σημεία στο σώμα σας που αποθηκεύει πανεύκολα λίπος είναι η κοιλιά. Από τη στιγμή, μάλιστα που αυτό θα γίνει για πρώτη φορά δύσκολα θα φύγει.
 
Για να το εξαφανίσετε πραγματικά θα χρειαστεί να περάσετε αρκετό χρόνο στο γυμναστήριο κάνοντας αερόβια άσκηση.
 
Παρόλα αυτά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να μειώσετε το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς και έχουν να κάνουν με τη σωστή διατροφή. Δείτε τι μπορείτε να αρχίσετε να τρώτε για να χάσετε τα παχάκια από την περιοχή της κοιλιάς και να σταματήσουν τα πρηξήματα.
 
Καλά λιπαρά Οι ειδικοί προτείνουν να βάλετε τα καλά λιπαρά στην καθημερινότητά σας. Το αβοκάντο, οι γλυκοπατάτες, τα φασόλια, οι φακές, οι ξηροί καρποί και το ψάρι όπως είναι ο σολωμός είναι γεμάτα καλά λιπαρά και ιδανικά για όσους θέλουν να χάσουν βάρος. Άλλωστε το σώμα μας χρειάζεται λιπαρά και πρωτεϊνη για να λειτουργεί τέλεια.
 
Ξινολάχανο Αν θέλετε να χάσετε το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς αυτό είναι το λαχανικό που πρέπει να αρχίσετε να τρώτε σε μεγάλες ποσότητες. Άλλωστε το ξινολάχανο είναι από τις τροφές που περιέχουν φυσικά προβιοτικά και κάνουν πολύ καλό στο πεπτικό σύστημα.
 
Δημητριακά ολικής άλεσης Όσο κι αν αγαπάτε το λευκό ψωμί και τα λευκά μακαρόνια καλό είναι να γνωρίζετε πως δεν σας κάνουν καθόλου καλό. Αντικαταστήστε τα με ψωμί ολικής άλεσης, καστανό ρύζι και μακαρόνια και κινόα και βρείτε την υγειά σας. Έρευνες έχουν δείξει πως η κατανάλωση δημητριακών ολικής άλεσης μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του λίπους από την περιοχή της κοιλιάς.
 
Μηλόξιδο Μην το βάζετε μόνο στις σαλάτες σας. Αρχίστε και να το πίνετε. Θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας. Αυτό το σούπερ τονωτικό «ποτό» βοηθάει στην καλύτερη πέψη, ισορροπεί το pH του σώματος και σκοτώνει τα ανεπιθύμητα βακτήρια.
 
Πηγή: spirossoulis.com
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:01