search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:14
MENU CLOSE

Προκαταρκτική για Παπαγγελόπουλο: Εξαίρεση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν ΝΔ-ΚΙΝΑΛ

22.10.2019 15:19
Προκαταρκτική για Παπαγγελόπουλο: Εξαίρεση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν ΝΔ-ΚΙΝΑΛ - Media
 
Την εξαίρεση των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου από τη συμμετοχή τους στις εργασίες της επιτροπής αναμένεται να ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες από την κλειστή συνεδρίαση της προκαταρκτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο η Νέα Δημοκρατία, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτή την κατεύθυνση φαίνεται ότι κινείται και το ΚΙΝΑΛ.
 
Κατά τις πληροφορίες η κοινοβουλευτική πλειοψηφία εκτιμά ότι οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ , με την υπουργική τους ιδιότητα είχαν συμμετάσχει ενεργά στην υπόθεση και ως εκ τούτου δεν μπορούν να είναι μέλη της επιτροπής, ενώ κατά τα φαινόμενα η Ν.Δ σκοπεύει να τους καλέσει και ως μάρτυρες, οπότε η συμμετοχή τους ως μέλη της επιτροπής καθίσταται αδύνατη.
 
Ωστόσο, πληροφορίες από το «στρατόπεδο» του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση σκοπεύει να θέσει αντίστοιχο αίτημα για τον Θάνο Πλεύρη με το αιτιολογικό ότι φέρεται να εκπροσωπεί ως δικηγόρος εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι στο υπόμνημά του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχε αφήσει με νόημα να εννοηθεί ότι θα ζητήσει και ο ίδιος εξαίρεση αν βουλευτές της Ν.Δ οι οποίοι είναι μέλη της επιτροπής συνεχίσουν να δίνουν συνεντεύξεις για την υπόθεση. Κατονόμασε μάλιστα τους κ.κ Μπούγα, Πλεύρη και Κυρανάκη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:14