search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:01
MENU CLOSE

Αστυνομικός συνέλαβε 24χρονη μεθυσμένη και εκείνη τριβόταν επάνω του: «Σου αρέσει αυτό;» τον προκαλούσε (Video)

25.10.2019 06:05
Νέα Σμύρνη: Τελικά ο αστυνομικός δε σημάδευε με όπλο, απλά κρατούσε τα γάντια του - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε αγώνα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου στην Αλαμπάμα. Πρωταγωνίστρια είναι μια 24χρονη με το όνομα Έιπριλ Τιλ η οποία συνελήφθη από την αστυνομία επειδή ήταν μεθυσμένη.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψης της και ενώ το όργανο της τάξης της περνούσε τις χειροπέδες, η Έιπριλ τεντώνει τα οπίσθια της και αρχίζει να τρίβεται επάνω στον αστυνομικό ενώ με προκλητικό βλέμμα τον ρωτάει «Σου αρέσει αυτό εεεε;»

Ο αστυνομικός όμως σαν σωστός επαγγελματίας κάνει τη δουλειά του και δε δίνει καμία σημασία. Της περνάει τις χειροπέδες και τη βάζει στο περιπολικό.

Ορίστηκε δικάσιμος για τις 9 Δεκεμβρίου ενώ ο εισαγγελέας όρισε ως εγγύηση το ποσόν των 1000 δολαρίων.

Η Έιπριλ που μετάνιωσε όπως είπε για την στάση αυτή που είχε απέναντι στο όργανο της τάξης, σκέφτεται να γράψει μια επιστολή προς τον αστυνομικό με την οποία θα του ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00