search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:35
MENU CLOSE

Νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα του ONE Channel

25.10.2019 07:32
Mετακίνηση στο Mega-One (Photo) - Media

 

Με στόχο την ενημέρωση στήνει το πρόγραμμά του το ONE Channel, του οποίου η πρεμιέρα μπορεί να πήγαινε από αναβολή σε αναβολή, φαίνεται όμως πως εκτός απροόπτου… «κλείδωσε» στα τέλη Νοέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταμάτης Μαλέλης ενημέρωσε άπαντες πως στόχος τους είναι το κανάλι να είναι πανέτοιμο σε κάθε επίπεδο προκειμένου να εκπέμψει πανελλαδικά τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Τους πρώτους μήνες, το πρόγραμμα αναμένεται να είναι καθαρά ενημερωτικό ενώ από το β’ μισό θα εξεταστούν και νέα projects ψυχαγωγικού χαρακτήρα. 

Αναμένεται να δούμε και την εξέλιξη στο θέμα της διεκδίκησης της ταινιοθήκης του Mega, καθώς αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταφέρει να εξασφαλίσει για το κανάλι του τις επιτυχημένες σειρές του πάλαι ποτέ Μεγάλου Καναλιού, ο ανταγωνισμός θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32