search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:22
MENU CLOSE

Στο Καστέλι Κισσάμου ο πρωθυπουργός για τις εκδηλώσεις του «ΟΧΙ»

28.10.2019 10:48
Στο Καστέλι Κισσάμου ο πρωθυπουργός για τις εκδηλώσεις του «ΟΧΙ» - Media

 

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε σήμερα στο Καστέλι Κισσάμου η επέτειος του «ΟΧΙ». Η κατάθεση στεφάνων και η παρέλαση πραγματοποίηθηκαν, παρουσία πλήθους κόσμου, ενώπιον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, η ημέρα είναι σημαντική, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός παρακολουθεί τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην Κίσσαμο στις 11.30 το πρωί από την Θεσσαλονίκη, όπου χθες έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις για τον πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο, και έτυχε θερμής υποδοχής από φορείς και κατοίκους της περιοχής. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε ο δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης.

Είχε προηγηθεί επιμνημόσυνη δέση στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καστέλι, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, Αμφιλόχιου, και κατάθεση στεφάνου από τον κ. Μητσοτάκη στο ηρώο πεσόντων.

Με πληροφορίες από ekriti – haniotikanea

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:21