24/11/2020 22:46:13

«Κίνηση 81»: Ανοικτό Συνέδριο όπως αξίζει στο ΠΑΣΟΚ και στην ιστορία του

«Κίνηση 81»: Ανοικτό Συνέδριο όπως αξίζει στο ΠΑΣΟΚ και στην ιστορία του - Media

 

«H απόφαση της Προέδρου κας Γεννηματά να δρομολογήσει τις διαδικασίες για ένα έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι σημαντική και θα είναι ακόμα σημαντικότερη και ελπιδοφόρα, αν τηρηθούν οι διαδικασίες με διαφάνεια για όλους και για όλα».

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η «Κίνηση 81» και υπογραμμίζει πως το Συνέδριο πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για ανοδική πορεία.

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να εκφράσουν τις θέσεις και τις απόψεις τους με πολιτικά επιχειρήματα   και εκπροσώπηση από την βάση  με εκλογή συνέδρων όπως προβλέπεται από το καταστατικό του
Το συνέδριο αυτό μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο, για μια ανοδική πορεία αλληλεγγύης και συνένωσης  με σεβασμό
Η «Κίνηση 81» είναι κομμάτι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,   που πιστέψαμε και πιστεύουμε στις αρχές και αξίες του ριζοσπαστικού σοσιαλισμού. Έχουμε την αγωνιστική διάθεση να συνθέσουμε και  να προσφέρουμε πολίτικο οξυγόνο στο κίνημα αλλαγής .
Εμείς δεν στοχεύουμε σε   καρέκλες   και  οφίτσια. Αυτά δεν μας ενδιαφέρουν. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουμε στον Έλληνα και στην Ελληνίδα αυτό που έχει στερηθεί τα τελευταία χρόνια, ένα χαμόγελο και μια καλύτερη ανθρώπινη ζωή.
Είμαστε Ιδρυτικά–Ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και  εκατοντάδες  νέοι που συμμετέχουν στην πρώτη γραμμή. Έχουμε χρέος και ευθύνη απέναντι στις γενιές που έρχονται να αγωνιστούμε για μια νέα πολιτική και ιδεολογική νίκη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, κόντρα στις ΔΕΞΙΕΣ συντηρητικές πολιτικές της Ν.Δ. σε βάρος του συνόλου των πολιτών και της χώρας. Αλλά και απέναντι στη δημαγωγία και τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ που πιστεύουν ότι είναι οι νέοι εκπρόσωποι του χώρου χωρίς ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα.
Το ΠΑΣΟΚ πηγάζει από τον λαό και είναι ριζωμένο βαθιά στη συνείδησή του.
Το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ , ΔΕΝ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.