search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:06
MENU CLOSE

Η «χρυσή» Dua Lipa: Τα «σπαρταριστά» 2 δισ. views – Ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια singles σε πωλήσεις (Photos)

29.10.2019 18:16
Dua Lipa: 3 εκατ. likes για το μικροσκοπικό πορτοκαλί μπικίνι της (Photo) - Media

 

Είναι νέα, όμορφη και πετυχημένη. Ο λόγος για την 24χρονη αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Dua Lipa, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει 2 δις. views για το νέο της single.

«Μερικές φορές τσιμπάω τον εαυτό μου για να δω αν το ζω όλο αυτό στην πραγματικότητα», δήλωσε πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης προτεινόμενη για πέντε Brits (τα διάσημα βρετανικά βραβεία μουσικής).

Τα βρετανικά Μέσα τη χαρακτηρίζουν ως «Μαντόνα της Generation Z».

Η 24χρονη ετοιμάζει την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ. Έτσι, αφαίρεσε από τον λογαριασμό της στο Instagram όλο το περιεχόμενο, ανακοινώνοντας έτσι στα 30 εκατομμύρια των followers της τη νέα της δουλειά.

Οι μάνατζέρ της και οι παραγωγοί της λένε τα καλύτερα λόγια για την εργατικότητά της. «Δεν ξέρει να λέει όχι όταν πρόκειται για δουλειά», είχε υποστηρίξει η ομάδα της.

Μάλιστα, κατάφερε τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο με το single «One Kiss» και τη συνεργασία της με τον Κάλβιν Χάρις το 2018. Επιπλέον, έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια singles και πάνω από 3,4 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

Κέρδισε δύο βραβεία, το Best New Artist και το Best Dance Recording μαζί με τους Silk City για τη μεγάλη τους επιτυχία «Electricity» στα 61α Grammy, όπως και το Best British Single για το «One Kiss» στα Brit Awards 2019.

Η Ντούα (που σημαίνει «αγάπη») γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1995.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24