search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:19
MENU CLOSE

Ξεσπά η μητέρα του τρίχρονου που ξέχασαν στο λεωφορείο: «Κλαίει διαρκώς, δεν μιλούσε» (Video)

31.10.2019 06:57
Ξεσπά η μητέρα του τρίχρονου που ξέχασαν στο λεωφορείο: «Κλαίει διαρκώς, δεν μιλούσε» (Video) - Media

 

Ένα απίστευτο σοκ βίωσε η μητέρα του τρίχρονου που… ξεχάστηκε από εργαζόμενους ιδιωτικού παιδικού σταθμού μέσα στο σχολικό λεωφορείο για 4 ώρες.

Oπως αναφέρει το iefimerida, η κ. Ράνια Καλλίδου δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει από τη λαχτάρα που πήρε το πρωί της Τρίτης όταν της τηλεφώνησε η διευθύντρια του ιδιωτικού παιδικού σταθμού και της είπε έντρομη ότι ο τρίχρονος γιος της Θαλής, δεν βρίσκεται στο σχολείο, ενώ η ίδια τον είχε βάλει μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

 

«Ο Θαλής ήταν σοκαρισμένος και φοβισμένος, δεν μιλούσε»

Η άτυχη μητέρα μίλησε στην κάμερα του Star για το ατυχές περιστατικό: Άρχισα να τσιρίζω, τους έλεγα: “Βρείτε το παιδί μου…” Ειδοποίησα και την αστυνομία και λίγο πριν φτάσω στο σχολείο μου τηλεφωνούν και μου λένε: “Ηρεμήστε τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει μέσα στο λεωφορείο!”

Από τις 7:30 έως τις 11:20 το 3χρονο παιδάκι ήταν δεμένο με τη ζώνη, μόνο του και έκλαιγε. Ο Θαλής ήταν σοκαρισμένος και φοβισμένος, δεν μιλούσε, το μόνο που μου είπε ήταν: “Μαμά έκλαιγα, μαμά έκλαιγα…”.

 

«Κυρία μου ηρεμήστε, έγινε ένα λάθος!»

Σε άλλη συνέντευξη (news247) που παραχώρησε η μητέρα του τρίχρονου περιέγραψε την εξοργιστική απάντηση που της έδωσαν: «Όταν έφτασε στο σχολείο η διευθύντρια «με ένα ειρωνικό γελάκι», είπε: Κυρία μου ηρεμήστε, έγινε ένα λάθος τον βρήκαμε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο Θαλής νοσηλεύτηκε από την Τρίτη μέχρι σήμερα Τετάρτη στο Παίδων Πεντέλης. Έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους και οι γονείς του ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων.

«Θεωρώ απαράδεκτο αυτό το λάθος που έγινε. Δεν ξέχασαν μια τσάντα, τα γυαλιά, ξέχασαν ένα παιδί! Να πληρώσουν γι’ αυτό που έγινε», κατέληξε η μητέρα του τρίχρονου Θαλή.

 

Το τρίχρονο παιδί είχε ανεβάσει ζάχαρο από το άγχος

«Το βράδυ ξυπνάμε συνέχεια και γι’ αυτό θέλω να τον ξαναδεί ο παιδοψυχολόγος» δήλωσε η μητέρα του τρίχρονου στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Κατά τα άλλα σωματικά και όλοι γιατροί που τον είχαν εξετάσει ήταν εντάξει. Απλά είχε ανεβασμένο ζάχαρο με το που πήγαμε στο νοσοκομείο, είχε φτάσει 200 και οι γιατροί είπαν ότι μπορεί να οφείλεται στο άγχος» συμπλήρωσε για την κατάσταση της υγείας του γιου της που υπέστη αυτή την ασύλληπτη ταλαιπωρία.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:19