29/01/2020 22:10:01

Καλιφόρνια: Άλογο ορμά στις φλόγες για να σώσει την οικογένειά του! (Video)

Καλιφόρνια: Άλογο ορμά στις φλόγες για να σώσει την οικογένειά του! (Video) - Media

 

Η πύρινη λαίλαπα κατακαίει εδώ και μέρες τη νότια Καλιφόρνια καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της και έχοντας ήδη κάψει περισσότερα από 120.000 στρέμματα.

Οικογένειες κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να προστατευτούν, τη στιγμή που οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα, η οποία είναι ανεξέλεγκτη.

Μέσα σ' αυτή την τρομακτική κατάσταση, άγρια αλλά και οικόσιτα ζώα παλεύουν για τη ζωή τους, αλλά και για την οικογένειά τους, όπως φαίνεται σε ένα συγκλονιστικό βίντεο με άλογο που δημοσιεύτηκε στο twitter. 

Στο βίντεο φαίνεται το άλογο, το οποίο, ενώ έχει σωθεί από τη φωτιά και βρισκόταν σε ασφαλές σημείο μαζί με πυροσβέστες, το ένστικτό του το έστειλε πίσω στις φλόγες για να σώσει τα μέλη της οικογένειάς του που είχαν εγκλωβιστεί και κινδύνεταν να καούν.

Όπως βλέπουμε, εντοπίζει τα άλλα τρία μικρότερα άλογα και τα παίρνει μαζί του!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.