search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:51
MENU CLOSE

Στα χέρια της TUI γνωστό 4αστερο και άλλα 15 ξενοδοχεία της Thomas Cook στην Ελλάδα

01.11.2019 09:50
Στα χέρια της TUI γνωστό 4αστερο και άλλα 15 ξενοδοχεία της Thomas Cook στην Ελλάδα   - Media

 

Η TUI έχει προσθέσει 135 πρώην ξενοδοχεία της Thomas Cook στο πρόγραμμά της για το επόμενο έτος, σπεύδοντας να υπογράψει συμβάσεις με τους ξενοδόχους μετά την κατάρρευση του Thomas Cook τον περασμένο μήνα.

Ο Erik Freimuth από το Τμήμα TUI Hotels and Resorts δήλωσε ότι η αποτυχία του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της TUI έχει αφήσει στην αγορά μια “τρύπα” δύο εκατ. επιβατών, την οποία η TUI ήταν πρόθυμη να καλύψει.

Η TUI έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι προσθέτει επιπλέον δύο εκατ. θέσεις σε πτήσεις της προς προορισμούς, όπως η Τουρκία, η Ελλάδα, οι Βαλεαρίδες Νήσοι, οι Κανάριες Νήσοι και το Μεξικό. Τα 135 ξενοδοχεία που περνούν στα χέρια της περιλαμβάνουν 10 θέρετρα TUI Platinum και τρία SplashWorld, που απευθύνονται σε οικογένειες. Διαθέσιμα για αγορά πακέτων για την επόμενη σεζόν είναι 56 ξενοδοχεία, αποκλειστικά της TUI.

Πιο αναλυτικά:

– Τουρκία: 19 νέα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων του 4στερου Grand Cettia hotel στη Μαρμαρίδα, πρώην αποκλειστικό ξενοδοχείο της Thomas Cook, το 5στερο Paloma Pasha στο Ozdere της Σμύρνης και το οικογενειακό 5στερο Trendy Lara στην Αττάλεια, πλέον αποκλειστικό ξενοδοχείο για τους πελάτες της TUI στο Ην. Βασίλειο.

– Ελλάδα: 16 νέα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένου του 4στερου Louis Plagos Zante Beach στη Ζάκυνθο.

– Βαλεαρίδες Νήσοι: 6 νέα ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένου του TUI SplashWorld concept resort στη Μενόρκα και του νέου SplashWorld, The Marinda Garden Aparthotel.

– Κανάρια Νησιά: 22 νέα ξενοδοχεία, συμπεριλμβανομένου του 4στερου Sunlight Bahia Principe Tenerife.

– Μεξικό: 13 νέα ξενοδοχεία, συμπεριλμβανομένου του 5στερου Grand at the Moon Palace.

– Γκόα: Νέα είσοδος στο συγκεκριμένο προορισμό είναι το 4στερου Seashell Suites and Villas στην “καρδιά” της μικρής πόλης Candolim στο κρατίδιο της Γκόα.

Πηγή: traveldailynews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:51