search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:52
MENU CLOSE

Το ριάλιτι που θέλει ο ALPHA, αλλά το «φρενάρει» το STAR…

02.11.2019 08:53
Το ριάλιτι που θέλει ο ALPHA, αλλά το «φρενάρει» το STAR... - Media

 

Προβλήματα και κόντρες φαίνεται ότι έχει προκαλέσει η «κοινή πορεία» των δύο τηλεοπτικών σταθμών μετά την αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης του ALPHA. Η χαμηλή πορεία του ALPHA στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και το… απαγορευτικό από την «κοινή διοίκηση» έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη αγωνία σε στελέχη του σταθμού για το μέλλον του καναλιού.

Στο πλαίσιο της «κοινής πορείας» είχαν μπει στο τραπέζι και ο διαχωρισμός προγραμμάτων με το STAR να κινείται σε ριάλιτι επιλογές («Greece’s Next Top Model» και «Master Chef») ενώ ο ALPHA θα ποντάρισε περισσότερο στη μυθοπλασία. Η σκληρή και ανταγωνιστική όμως σεζόν έχει φέρει ως αποτέλεσμα ακόμα και καλές σειρές, όπως η «Έρωτας μετά», να μην φέρνουν τις… υποσχόμενες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ παράλληλα λόγω κακών επιλογών, όπως το «Πάνω Κάτω» και άλλες έχουν αποτέλεσμα ο ALPHA να έχει χάσει πολλούς τηλεθεατές. Όπως φαίνεται όμως η «κοινή διοίκηση» δεν επιτρέπει αλλαγές στο… μοίρασμα και για αυτό και ένα από τα projects που έφερε η διοίκησή του από το εξωτερικό, την Έκθεση Τηλεοπτικών Προγραμμάτων στις Κάννες, έχει προκαλέσει πολλούς εσωτερικούς… τριγμούς.

Ο λόγος για το ριάλιτι «The Agency» που θεωρείται μεγάλος… αντίπαλος του «Greece’s Next Top Model» καθώς οι διαγωνιζόμενοι, άνδρες και γυναίκες μοντέλα, χωρισμένοι σε ομάδες τριών «ατζέντηδων» κρίνονται… επί το έργον, κάνοντας δηλαδή δουλειές (φωτογραφίσεις, διαφημίσεις κλπ) που τους έχουν ανατεθεί, ενώ οι «ατζέντηδες» μάχονται μεταξύ τους… αλά «X Factor». Ενώ λοιπόν στελέχη του ALPHA το πήραν να το μελετήσουν το ενδεχόμενο αλλαγής της… στρατηγικής που έχει χαραχθεί φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει τους… συγκατοίκους του STAR με αποτέλεσμα να πιέζουν να το «παγώσουν».

Πηγή: tvnea.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:52