search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:42
MENU CLOSE

Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητής της – Όταν το έμαθε ο άνδρας της τον σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε (Photos)

07.11.2019 09:39
Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητής της - Όταν το έμαθε ο άνδρας της τον σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε (Photos) - Media

 

Οι συνάδελφοι του στη δουλειά δεν είχαν δει 2 μέρες τον 59χρονο Μίκαελ Όγκλ. Αποφάσισαν να ενημερώσουν την αστυνομία. Πράγματι ένα περιπολικό πήγε σπίτι του αλλά ήταν κλειδωμένο. Από το παράθυρο ο αστυνομικός είδε μια γυναίκα να πηγαινοέρχεται στο δωμάτιο και να κρατάει όπλο. Επιχείρησε να της μιλήσει αλλά δεν τον άκουγε. Τότε κάλεσε τις ειδικές δυνάμεις SWAT για να μπουν στο σπίτι. Στο Χάντερσβιλ της Βόρειας Καρολίνας.

Με μια αστραπιαία επιχείρηση οι εκπαιδευμένοι άνδρες εισέβαλλαν στο σπίτι. Αντίκρισαν τον 59χρονο Μίκαελ νεκρό στην πολυθρόνα του με μια σφαίρα πίσω στο κεφάλι και την 63χρονη σύζυγο του Έμμα λίγο πιο δίπλα νεκρή και εκείνη με μια σφαίρα στον κρόταφο. Οι ειδικοί που εξέτασαν τη σκηνή της δολοφονίας αποφάνθηκαν πως η γυναίκα πυροβόλησε τον άνδρα πίσω στο κεφάλι χωρίς εκείνος να το περιμένει και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Έμμα μόλις είχε βγει από το κρατητήριο. Ήταν καθηγήτρια. Την είχαν συλλάβει επειδή είχε κάνει σεξ με έναν μαθητή της στο σχολείο. Της είχαν απαγγελεθεί κατηγορίες είχε πληρώσει την εγγύηση και βγήκε.

Στη Βόρεια Καρολίνα το συναινετικό σεξ επιτρέπεται από την ηλικία των 16 και πάνω. Ο μαθητής της Έμμα ήταν 17, όμως ο εισαγγελέας στηρίχθηκε για να της απαγγείλει κατηγορίες σε μια παράγραφο που αναφέρει πως η πράξη θεωρείται παράνομη όταν ένα συμβαλλόμενο μέρος έχει εξουσία πάνω από το άλλο, στην προκειμένη περίπτωση, η καθηγήτρια  πάνω σε έναν μαθητή.

Η Έμμα είχε τεθεί σε αργία από το σχολείο της, το «Γκάρινκερ» μέχρι να γίνει η δίκη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18