search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:56
MENU CLOSE

Δημοσιογράφος αποχώρησε από το Open – Το μήνυμά του στο Instagram

07.11.2019 18:46
Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Open TV - Media

 

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Βασίλης Δρυμούσης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Open.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανήκε στο δυναμικό του καναλιού από την πρώτη μέρα. Ήταν μάλιστα από εκείνους που έμειναν από το παλιό «Epsilon» όταν έγιναν οι σημαντικές αλλαγές στο κανάλι. Ήταν αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ενώ δεν κάνει αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν εκτός καναλιού.

«Αρκετά χρόνια πριν, η Ναταλία Γερμανού μου ανέθεσε την αρχισυνταξία μιας εκπομπής με τίτλο “Μη χανόμαστε” σε ένα νεοσύστατο κανάλι το “Έψιλον”. Που να ήξερε κι αυτή τι κουτί της Πανδώρας είχε ανοίξει… Από τότε τσακωθήκαμε πολλές φορές, άλλες τόσες τα βρήκαμε, χτυπήσαμε χέρια στα τραπέζια, κλωτσήσαμε πόρτες, φωνάξαμε, έπεσαν και μερικά Γαλλικά αλλά εκπομπή την εκπομπή εγώ μάθαινα (και με την ανοχή των ανθρώπων του Έψιλον) τι σημαίνει να είσαι αρχισυντάκτης. Αισθάνομαι λοιπόν υποχρεωμένος να τους ευχαριστήσω και αυτούς για την υπομονή τους.

Ξενύχτια, 12ωρα στο γραφείο, άλλη εκπομπή στη συνέχεια, άπειρο μοντάζ, συσκέψεις, αποτυχίες και επιτυχίες να περνάνε τόσο γρήγορα που δεν ήξερες ποτέ να χαρείς και πότε να λυπηθείς. “Namaste”, “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”, κάπου εκεί η ιδιοκτησία του καναλιού αλλάζει, η Ναταλία Γερμανού αποχωρεί και πάμε για κάτι καινούργιο κάτι πιο μεγάλο@opentvgr. Η αγαπημένη και με άγνοια κινδύνου Άλκηστις Μαραγκουδάκη μου αναθέτει το “Έλα χαμογέλα” μια νέα πρόκληση για όλους.

Θέλω να πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά σε ένα κανάλι που πάλευε να βρει τα βήματα του. Έγιναν αρκετά πράγματα από τότε τα περισσότερα ανάξια λόγου, για να φτάσουμε στο σήμερα που σηματοδοτεί το τέλος της συνεργασίας μου με το πρώηνΈψιλον, τωρινό @opentvgr”, έγραψε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15