search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Ρόδος: Πελάτης ενοχλήθηκε από το τσιγάρο του διπλανού, κάλεσε την Αστυνομία και έπεσε… καμπάνα!

12.11.2019 07:44
Ρόδος: Σε τι οφείλεται ο ο υπερπληθυσμός ελαφιών  - Media

 

Επεσαν τα πρώτα πρόστιμα για το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους στη Ρόδο, στο πλαίσιο της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.

Το… ποδαρικό έγινε σε καφετέρια στην περιοχή της Ιαλυσού.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», θαμώνας της καφετέριας, ενοχλημένος από τον καπνό άλλου πελάτη που καθόταν σε διπλανό τραπέζι , και συνέχισε να καπνίζει παρά τις παρατηρήσεις που του έκανε, κάλεσε την Αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του ΑΤ Ιαλυσού και οι αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 500 ευρώ στην επιχείρηση και 50 ευρώ στον καπνίζοντα! 

Η επιχείρηση φέρεται να διατείνεται ότι ο καπνιστής δεν βρισκόταν σε «απαγορευμένη ζώνη» και ότι άδικα επιβλήθηκε το πρόστιμο…

Σημειώνεται ότι από τις πιο βασικές διατάξεις του αντικαπνιστικού νόμου που ψηφίστηκε από τη Βουλή μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, είναι η ενεργή εμπλοκή της αστυνομίας στην επιβολή της νομοθεσίας, ενώ η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας, ορίζει ρητά ότι οι υγειονομικές υπηρεσίες των περιφερειών πρέπει να επιβλέπουν την εφαρμογή του σχετικού αντικαπνιστικού νόμου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50