search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:43
MENU CLOSE

Πειρατεία στο Τόγκο: Αγωνία για τον 20χρονο ναυτικό – Κανένα νέο εδώ και οκτώ ημέρες

12.11.2019 15:08
Πειρατεία στο Τόγκο: Αγωνία για τον 20χρονο ναυτικό - Κανένα νέο εδώ και οκτώ ημέρες - Media

 

Μια εβδομάδα συμπληρώθηκε από την απαγωγή του Δημήτρη στο Τόγκο και το θρίλερ δεν λέει να τελειώσει, καθώς οι πειρατές ακόμη δεν έχουν επικοινωνήσει με την πλοιοκτήτρια εταιρεία.

Οι απαγωγείς δεν έχουν έρθει σε επαφή με την οικογένεια, με τον πατέρα του έλληνα ναυτικού να δηλώνει πως «μας έχουν ενημερώσει ότι γίνονται προσπάθειες στην ελληνική πρεσβεία στη Νιγηρία να εντοπίσουν τον Δημήτρη και τους άλλους ναυτικούς».

«Από την εταιρεία κάνουν ό,τι είναι δυνατό, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο νέο, καθώς δεν έχουν επικοινωνήσει οι απαγωγείς. Μακάρι να είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι, γίνονται αυτά που πρέπει να γίνουν, μυστικά» προσθέτει.

Μαζί με τον Δημήτρη υποφέρουν δύο Φιλιππινέζοι και ένας Γεωργιανός. Για τους πειρατές ο Δημήτρης είναι το δυνατό τους χαρτί, λόγω της καταγωγής από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κι αυτό, διότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν τα λίτρα -εφόσον ζητήσουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, στο σκοτάδι βρίσκονται οι γονείς του Έλληνα ναυτικού καθώς και οι υπόλοιποι φορείς, όπως το υπουργείο Ναυτιλίας και το υπουργείο Εξωτερικών, οι οποίοι ζητούν να μάθουν προς τα που πήγαν οι απαγωγείς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30