search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:35
MENU CLOSE

Υπόθεση Novartis: «Εκτελεστικό ρόλο» αποδίδει στον Δ. Παπαγγελόπουλο ο Π. Πικραμμένος

13.11.2019 14:44
Υπόθεση Novartis: «Εκτελεστικό ρόλο» αποδίδει στον Δ. Παπαγγελόπουλο ο Π. Πικραμμένος - Media
 
«Εκτελεστικό» ρόλο στην υπόθεση Novartis και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων φέρεται να αποδίδει στον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο κ. Παναγιώτης Πικραμμένος στην κατάθεσή του που διαβιβάστηκε στην Βουλή.
 
Πέραν αυτού και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο πρώην πρωθυπουργός μιλά κεντρικό σχεδιασμό της υπόθεσης με στόχο την δίωξη συγκεκριμένων πολιτικών αντιπάλων της προηγούμενης κυβέρνησης.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πικραμμένος, μεταξύ άλλων, φέρεται να λέει στους ανακριτές που ερευνούν την σκευωρία Novartis «πιθανολογώ ότι το πρόσωπο το οποίο κινούσε τα νήματα και συνέβαλε στο σχεδιασμό των διώξεων των πολιτικών προσώπων ήταν ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης» ενώ σε άλλο σημείο υποστηρίζει ότι ο τρόπος που η εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς χειρίστηκε την υπόθεση του «δημιουργεί την αίσθηση ότι υπήρχε κεντρικός σχεδιασμός» με σκοπό την στοχοποίησή του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01