search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:36
MENU CLOSE

Στην εξαγορά του «The Toc» προχώρησαν οι Αττικές Εκδόσεις

14.11.2019 17:31
Επιχειρηματικά δάνεια: Έως 5 μήνες η επιδότηση του επιτοκίου  - Media

 

Στην εξαγορά 183.204 κοινών ονομαστικών μετοχών, της εταιρείας «The Toc» που αντιστοιχεί σε ποσοστό 100% του μετοχικού της κεφαλαίου, προχώρησαν οι Αττικές Εκδόσεις.

Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στο ποσό των τριακοσίων ενενήντα 399.900,97 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τα ίδια κεφάλαια της εταιρίας και δεν υπερβαίνει το 30% των ιδίων κεφαλαίων της.

Αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρίας «THE TOC DIGITAL MEDIA YΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Α.Ε.» είναι η λειτουργία και εκμετάλλευση των ιστοσελίδων www.thetoc.gr και www.womantoc.gr .

Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του, συνεχίζει τις επενδύσεις του στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (digital media), με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, ώστε να προσαρμοστεί πλήρως και ανταγωνιστικά, στις νέες συνθήκες της αγοράς, όπως αυτές εξελίσσονται διεθνώς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:36