search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:06
MENU CLOSE

Star: «Χτυπά» με ελληνική σειρά – έκπληξη!

14.11.2019 17:40
cosmote_tv_eteros-ego-4

 

Στο χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας επιστρέφει – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές – το Star προσθέτοντας στο πρόγραμμα του από τα μέσα του Γενάρη, την αστυνομική σειρά «Έτερος εγώ – Χαμένες Ψυχές» του Σωτήρη Τσαφούλια.

Η σειρά (είναι παραγωγή της Cosmote TV, και προβλήθηκε πριν λίγους μήνες από το συνδρομητικό κανάλι ) αποτελείται από οκτώ επεισόδια και παρουσιάζει μία σειρά δολοφονιών που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον κατά συρροή δολοφόνο.

Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης). Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής, συναντάμε τον Άκη Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση.

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Το σενάριο της σειράς, είναι μια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει το σενάριο, σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου, και τη σκηνοθεσία. Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ “Έτερος Εγώ” (έχει τιμηθεί με βραβείο κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας).

Σημειωτέον ότι αυτό το διάστημα ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει ξεκινήσει τη συγγραφή των επεισοδίων του νέου κύκλου του «Έτερος Εγώ» για λογαριασμό της Cosmote tv.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:03