search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:07
MENU CLOSE

Συνάντηση Αυγενάκη – Ολυμπιακού μετά την επιστολή περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα

16.11.2019 14:12
Αυγενάκης για Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: Οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους - Media

 

Γρήγορη αντίδραση από τον Λευτέρη Αυγενάκη στο αίτημα για συνάντηση που εκφράζεται μέσω της επιστολής που του έστειλε ο Ολυμπιακός με θέμα τη διαιτησία και γενικότερα την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε σχετική ενημέρωση από την γγΑ διευκρινίζεται ότι ο υφυπουργός θα συναντηθεί με τους εκπρόσωπους των Πειραιωτών μετά την επιστροφή του από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα.

Στη σχετική ενημέρωση η γγΑ, αρχικά, επιβεβαιώνει ότι έλαβε σχετική επιστολή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει “σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:06