22/09/2020 12:07:38

Κάλεσμα Χαρίτση για μαζική συμμετοχή στην πορεία του Πολυτεχνείου

Χαρίτσης: Η Νέα Δημοκρατία ταλαντεύεται ανάμεσα στην αμηχανία και την αναποτελεσματικότητα - Media

 

Κάλεσμα σε όλους να συμμετάσχουν στη μεγάλη πορεία για το Πολυτεχνείο απευθύνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Η λάμψη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι παντοτινή. Η συλλογική δράση είναι ο κινητήριος μοχλός της ιστορικής εξέλιξης, η δύναμη εκείνη που κλονίζει αυταρχικά καθεστώτα, ανατρέπει παγιωμένους συσχετισμούς, φωτίζει σαν τροχιοδεικτική βολή το δύσβατο δρόμο για την ανθρώπινη χειραφέτηση και ελευθερία. Θυμόμαστε και τιμούμε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του Πολυτεχνείου», σημειώνει. 

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει «πυρά» κατά της κυβέρνησης: «Συνεχίζουμε ενάντια στην παλινόρθωση της άκρας δεξιάς, στην κυβερνητική προσπάθεια αποϊδεολογικοποίησης της ιστορίας, στον αυταρχικό κατήφορο και τον ασφυκτικό έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Όλοι και όλες στην πορεία του Πολυτεχνείου για να σπάσουμε το τείχος της σιωπής και της τρομολαγνείας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Διαφυλάσσουμε την ιστορική μνήμη, προασπίζουμε τη Δημοκρατία μας».

Υπενθυμίζεται ότι στην πορεία του Πολυτεχνείου θα είναι σήμερα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.