search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:16
MENU CLOSE

Κάλεσμα Χαρίτση για μαζική συμμετοχή στην πορεία του Πολυτεχνείου

17.11.2019 12:12
Χαρίτσης: Η Νέα Δημοκρατία ταλαντεύεται ανάμεσα στην αμηχανία και την αναποτελεσματικότητα - Media

 

Κάλεσμα σε όλους να συμμετάσχουν στη μεγάλη πορεία για το Πολυτεχνείο απευθύνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Η λάμψη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι παντοτινή. Η συλλογική δράση είναι ο κινητήριος μοχλός της ιστορικής εξέλιξης, η δύναμη εκείνη που κλονίζει αυταρχικά καθεστώτα, ανατρέπει παγιωμένους συσχετισμούς, φωτίζει σαν τροχιοδεικτική βολή το δύσβατο δρόμο για την ανθρώπινη χειραφέτηση και ελευθερία. Θυμόμαστε και τιμούμε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του Πολυτεχνείου», σημειώνει. 

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει «πυρά» κατά της κυβέρνησης: «Συνεχίζουμε ενάντια στην παλινόρθωση της άκρας δεξιάς, στην κυβερνητική προσπάθεια αποϊδεολογικοποίησης της ιστορίας, στον αυταρχικό κατήφορο και τον ασφυκτικό έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης από μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Όλοι και όλες στην πορεία του Πολυτεχνείου για να σπάσουμε το τείχος της σιωπής και της τρομολαγνείας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Διαφυλάσσουμε την ιστορική μνήμη, προασπίζουμε τη Δημοκρατία μας».

Υπενθυμίζεται ότι στην πορεία του Πολυτεχνείου θα είναι σήμερα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33