search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:40
MENU CLOSE

Μητέρα – κυνηγός έκανε σέξι φωτογραφίσεις με δολοφονημένα ζώα – Δέχεται απειλές για τη ζωή της (Photos)

18.11.2019 10:09
Μητέρα - κυνηγός έκανε σέξι φωτογραφίσεις με δολοφονημένα ζώα - Δέχεται απειλές για τη ζωή της (Photos) - Media

 

Η 29χρονη μητέρα πήγαινε για κυνήγι και σκότωνε άγρια ζώα και στη συνέχεια φορώντας τα εσώρουχα της φωτογραφίζονταν μαζί τους και ανέβαζε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Αυτό εξαγρίωσε πολλούς ανθρώπους κάποιοι από αυτούς άρχιζαν να της στέλνουν απειλητικά μηνύματα. Η ίδια συνέχιζε να κυνηγάει ακόμη και όταν ήταν έγκυος 9 μηνών γιατί όπως λέει με τα θηράματα που πιάνει, τρέφει την οικογένεια της.

Το επάγγελμα της είναι ζωγράφος. Η Λούσι Τζέιν μένει στη Βανάκα στη Νέα Ζηλανδία και όπως λέει η ίδια «κόλλησε το μικρόβιο του κυνηγού, από τη μέρα που γνώρισε τον σύντροφο της, με τον οποίο εξορμούν μαζί».

Μάλιστα στο κυνήγι των αγριογούρουνων που πηγαίνει παίρνει μαζί της και τα παιδιά της, Την Ίντυ 7 χρονών τον Καχού 4 και την Νταίζι 5 μηνών. Η Λούσι βγαίνει για κυνήγι τουλάχιστον 8 φορές το μήνα, δηλαδή δυο φορές την εβδομάδα. Μετά φωτογραφίζεται με τα νεκρά θηράματα της, πολλές φορές φορώντας μόνο τα εσώρουχα της.

Κηνυγάει συνήθως αγριογούρουνα, ελάφια, κουνέλια και εάν βρει και κανένα καγκουρό στο διάβα της το σκοτώνει και αυτό. Η ίδια δηλώνει υπερήφανη πως με το κυνήγι εξοικονομεί τουλάχιστον 150 ευρώ το μήνα που θα πήγαινε στην αγορά κρέατος.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:38