search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Υπόθεση παιδεραστίας στη Μάνη: «Με έβαζε να βλέπω ταινίες πορνό και μετά ζητούσε να του κάνω τα ίδια» – «Δεν ήθελα να ζω»

18.11.2019 16:10
Θεσσαλονίκη: 15χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν - Media

 

Σοκάρει η υπόθεση παιδεραστίας στη Μάνη, κατά την οποία 60χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 11χρονη και την απειλούσε πως θα σκότωνε τους γονείς της αν εκείνη έλεγε κάτι. Τα βασανιστήρια κράτησαν δυο χρόνια.

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 15 ετών, καταδικάσθηκε ο 60χρονος από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου.

Ο 60χρονος κρίθηκε ένοχος για βιασμό (τετελεσμένο και σε απόπειρα), για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη σε ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιού, σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για προσβολή αιδούς κατά συρροή, αφού ανάγκαζε την 11χρονη και τον μόλις 1,5 ετών αδελφό της να βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Όπως σημειώνει το κατηγορητήριο, ο 60χρονος είχε προσπαθήσει να βιάσει το κορίτσι και είχε προχωρήσει και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, το μαρτύριο της 11χρονης ξεκίνησε το 2014 καθώς ο 60χρονος ήταν ο γείτονας τους, o άνθρωπος στον οποίον είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη οι γονείς της.

Το κορίτσι είπε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά και την ανάγκαζε να παρακολουθεί ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Ακόμη, την απειλούσε.

«Τον παρακαλούσα να σταματήσει. Μου έλεγε αν το πεις στους γονείς σου θα τους σκοτώσω και μετά θα κάνω χειρότερα σε εσένα και στον αδελφό σου. Με έβαζε να βλέπω ταινίες πορνό και μετά ζητούσε να του κάνω τα ίδια. Δεν ήθελα να ζω» υποστηρίζει η 11χρονη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της την έστειλαν για διακοπές στα Χανιά, στους θείους της γιατί το παιδί απειλούσε να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια, έγινε καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ακολούθησε η ανάκριση και πριν από λίγες ημέρες ο 60χρονος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για πολύ βαριές κατηγορίες.

Ο δράστης κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο το κορίτσι και στις δυο καταθέσεις του περιγράφει με λεπτομέρειες όσα βίωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10