search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:15
MENU CLOSE

Ιεράπετρα όπως Βενετία: Πλημμύρισε το κέντρο της πόλης από την έντονη βροχόπτωση (Photos)

19.11.2019 08:29
Ιεράπετρα όπως Βενετία: Πλημμύρισε το κέντρο της πόλης από την έντονη βροχόπτωση (Photos) - Media

 

Δύσκολη νύχτα πέρασαν την Δευτλερα οι κάτοικοι της Ιεράπετρας, καθώς μετά από έντονη βροχόπτωση μιας ώρας, η πόλη θύμιζε περισσότερο Βενετία.

Κεντρικοί δρόμοι έτρεχαν σαν τα ποτάμια, με την κυκλοφορία να γίνεται μετά δυσκολίας.

Την ίδια ώρα στο Στόμιο της Ιεράπετρας κεραυνοί χτύπησαν μετασχηματιστή της ΔΕΗ με αποτέλεσμα πολλές περιοχές να μείνουν χωρίς ρεύμα.

Συνολικά η χθεσινή μπόρα είχε σαν αποτέλεσμα περίπου 30 χιλιοστά βροχής και έτσι συνολικά οι βροχές του τελευταίου διημέρου έφεραν 78,8 χιλιοστά.

Από την αρχή του Νοέμβρη μάλιστα η ποσότητα του νερού είναι στα 143,4 χιλιοστά, ένας από τους πολύ καλούς μήνες ολόκληρου του 2019, αφού τον Φεβρουάριο η ποσότητα της βροχής ήταν ένα χιλιοστό περισσότερη και μόνο τον πολύ βροχερό περσινό Ιανουάριο η ποσότητα του νερού έφτασε τα 185 χιλιοστά.

Αποτέλεσμα της χθεσινής μπόρας ήταν να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα στην οδό Δημοκρατίας και σε γύρω δρόμους οι οποίοι «φούσκωσαν» από τα νερά, ενώ οι έντονοι κεραυνοί έφεραν και διακοπές ρεύματος σε κάποιες περιοχές τόσο το απόγευμα όσο και το βράδυ.

O αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Άρδευσης Π. Μαστοράκης μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι ανέφερε πως χθες δεν χρειάστηκε κάπου η παρέμβαση της υπηρεσίας παρά μόνο σε κάποια σημεία που βούλωσαν αποχευτεύσεις στο δίκτου του βιολογικού καθαρισμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15