search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:30
MENU CLOSE

Εμίλια Κλαρκ: Τo Game of Thrones με πίεζε να κάνω πολλές γυμνές σκηνές – Έπινα αλκοόλ για να αντέξω (Photos)

19.11.2019 15:43
Εμίλια Κλαρκ: Τo Game of Thrones με πίεζε να κάνω πολλές γυμνές σκηνές - Έπινα αλκοόλ για να αντέξω (Photos) - Media

 

Η Emilia Clarke ισχυρίζεται ότι τα αφεντικά της Game Of Thrones την πίεζαν να γυρίσει πολλές γυμνές σκηνές με τις οποίες δεν ήταν άνετη, ώστε να μην «απογοητεύσει τους θαυμαστές».

Σε συνέντευξή της στο Armchair Expert, η 33χρονη Εμίλια δήλωσε ότι δεν είχε συμφωνήσει εκ των προτέρων για γυμνές σκηνές αλλά θεώρησε ότι πρέπει να το κάνει ούτως ή άλλως καθώς ήταν νέα στη βιομηχανία.

Η Εμίλια Κλαρκ είπε: «Καταλαβαίνω πολύ περισσότερο τώρα αυτό με το οποίο είμαι άνετη και με τι είμαι εντάξει για να κάνω».

«Είχα καυγάδες στο σετ πριν που έλεγα κάτι όπως,” Όχι, το σεντόνι παραμένει πάνω”, και απαντούσαν κάπως,” Δεν θέλεις να απογοητεύσεις τους θαυμαστές σου στο Game of Thrones “. Και είμαι κάπως “Άντε γ@μηθείτε”».

Παλαιότερα είχε επιμείνει ότι δεν θα επαναλαμβάνε ούτε ένα μέρος του ρόλου της. Τώρα, η Εμίλια Κλαρκ παραδέχεται ότι η ποσότητα γυμνότητας στην πρώτη σεζόν ήταν «συντριπτική» και αναγνώρισε στο παρελθόν ότι είχε βασιστεί στο αλκοόλ για να ξεπεράσει αυτές τις σκηνές.

Είπε: «Πήρα τη δουλειά και έπειτα μου έστειλαν τα σενάρια και τα διάβασα, και ήμουν κάπως “Ω, υπάρχει παγίδα!”. Ήμουν όμως φρέσκια από τη δραματική σχολή και το προσέγγισα ως δουλειά – αν είναι στο σενάριο, τότε είναι σαφώς απαραίτητο, αυτό είναι και θα το κάνω να έχει νόημα. Όλα θα είναι εντάξει».

«Έτσι ήρθα σε συμφωνία με αυτό εκ των προτέρων, αλλά μετά όταν πήγα και το έκανα … Πλέω μέσα στην πρώτη σεζόν και δεν έχω ιδέα τι κάνω, δεν έχω ιδέα τι σημαίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχα βρεθεί ποτέ σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό σαν αυτό πριν, είχα βρεθεί σε σκηνικό ταινίας δύο φορές πριν και τώρα βρισκόμουν σε ένα σκηνικό γυμνή με όλους αυτούς τους ανθρώπους και δεν ξέρω τι περιμένουν να κάνω και δεν ξέρω τι αναμένεται από μένα, και δεν ξέρω τι θέλετε και δεν ξέρω τι θέλω», πρόσθεσε.

«Ανεξάρτητα από το αν υπάρχει γυμνό ή όχι, θα είχα περάσει εκείνη την πρώτη σεζόν σκεπτόμενη ότι δεν αξίζω τίποτα, δεν είμαι άξια να χρειαστώ τίποτα … Ό, τι αισθάνομαι είναι λάθος, θα κλάψω στο μπάνιο και έπειτα θα επιστρέψω και θα κάνουμε τη σκηνή και θα είναι εντάξει».

Σε παλαιότερες δηλώσεις της στη βρετανική The Sun το 2016, είχε πει ότι ήταν πολύ χαρούμενη που προχώρησε με το γυμνό, λέγοντας: «Το μόνο που χρειαζόμουν ήταν η βότκα και κάποιο κολακευτικό φωτισμό και ήμουν έτοιμη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:30