search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:44
MENU CLOSE

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ποιοι πρώην πρόεδροι θα δώσουν τελικά το «παρών»

20.11.2019 07:58
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ποιοι πρώην πρόεδροι θα δώσουν τελικά το «παρών»  - Media

Θετικός εμφανίζεται ο Κώστας Σημίτης, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, για τη συμμετοχή του στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, που ξεκινά τις εργασίες του στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής.

Ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης για μισή ώρα με τη Φώφη Γεννηματά, με τη συνάντηση να πραγματοποιείται σε πολύ θετικό κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Σκουρή και του news247, επιστολή προς την Φώφη Γεννηματά απέστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με την οποία την ευχαριστεί για την πρόσκληση που του απηύθυνε προκειμένου να συμμετάσχει στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν διευκρινίζει αν θα αποδεχθεί την πρόσκληση, κάτι που όμως θεωρείται αδύνατον.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη, μετά την επιστροφή του από την Ινδία, αναμένεται και η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος έχει το Σάββατο προγραμματισμένη συνάντηση πρώην υπουργών Εξωτερικών στη Βιέννη. Συνεργάτες του σπεύδουν, πάντως, να τονίσουν ότι τυχόν απουσία του δεν θα έχει κανένα πολιτικό λόγο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10