search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:44
MENU CLOSE

Η Marvel ζήτησε από τοπικό σύμβουλο της Ν.Υόρκης να σταματήσει να ντύνεται Captain America

21.11.2019 08:59
«Ήξεραν, αλλά είπαν ψέματα»: Η εξαφάνιση του μικρού Μπεν και το σενάριο που «έκλεισε» την υπόθεση - Media

 

Η Marvel ζήτησε από τοπικό σύμβουλο της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα να μην χρησιμοποιεί κινηματογραφικούς χαρακτήρες της για πολιτικούς σκοπούς, όταν δημοσίευσε φωτογραφία του με στολή του Captain America σε ένα e-mail για συγκέντρωση χρημάτων.

Ο Μπέντζαμιν (Μπεν) Κάλος, ο οποίος εκπροσωπεί τον Άνω Ανατολικό Τομέα του Μανχάταν και διεκδικεί την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου, έλαβε επιστολή την περασμένη Παρασκευή λίγο μετά την εκστρατεία να σταματήσει να κάνει χρήση των υπερηρώων της, καθώς στο email προς τους πιθανούς δωρητές και υποστηρικτές της εκστρατείας του είχε διάφορες αναφορές στους χαρακτήρες της Marvel.

Στη φωτογραφία που συνοδεύει το email ο 38χρονος Κάλος φορά τη στολή του Captain America και κρατά τη θρυλική ασπίδα του.

“Παρ’ όλο που ο Captain America ήταν πολύ απασχολημένος για την κατατρόπωση της Ύδρας, των Loki, Ultron και Thanos, ο Μπεν μάχεται για τους Νεοϋορκέζους” αναφέρεται στο email.

“Όπως και ο Captain America, μπορεί να μάχεται όλη την μέρα, αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε ότι έχει τους πόρους για να συνεχίσει να αγωνίζεται” σημειώνεται στο email.

Ο Έλι Μπαρντ, αναπληρωτής νομικός σύμβουλος της Marvel, δεν το βρήκε διασκεδαστικό και ζήτησε από τον Μπεν Κάλος να σταματήσει να χρησιμοποιεί τους χαρακτήρες κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του.

“Ζητάμε οι χαρακτήρες μας να μην χρησιμοποιούνται για πολιτικούς σκοπούς” τονίζεται στην επιστολή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30