search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:22
MENU CLOSE

Κόντρα βουλευτών της ΝΔ με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη 

21.11.2019 11:52
Κόντρα βουλευτών της ΝΔ με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη  - Media

 

Θέμα εντός της Νέας Δημοκρατίας έχει προκύψει από το γεγονός ότι η Λίνα Μενδώνη αποφάσισε να επισκεφθεί διάφορες περιοχές της χώρας, χωρίς να ειδοποιήσει τους τοπικούς βουλευτές.

Οι συγκεκριμένες αποφάσεις της υπουργού Πολιτισμού ενόχλησαν κάποιους από αυτούς, με τον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλο να τη… συμβουλεύει μέσω social media.

«Συμβουλή προς την εξαιρετική εξωκοινοβουλευτική υπουργό κυρία Μενδώνη. Εκτός από τη Λάρισα που δεν ενημέρωσε τον Μαξιμο Χαρακόπουλο κι άλλους βουλευτές για την επίσκεψη της, καλό θα ήταν να ενημέρωνε και εμάς της Β Πειραιώς στην απροειδοποίητη επίσκεψη της στο νησί της Σαλαμίνας. Εκτός του ότι θα μάθει πολλά για τον αγώνα που δώσαμε να βγει η ΝΔ πρώτη κι αυτοδύναμη (άρα και να γίνει η ίδια υπουργός), θα της δείχναμε και τις ομορφιές του νησιού. Κυρία υπουργέ είμαστε δίπλα σας. Αν φυσικά το θέλετε», έγραψε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος. 

Και ο Μάξιμος Χαρακόπουλος σχολίασε μέσω Twitter την επιλογή της Υπουργού να μην τον ενημερώσει όταν βρέθηκε στην Λάρισα

«Πληροφορήθηκα δυστυχώς από τα ΜΜΕ την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού στη Λάρισα. Έστω, εκ των υστέρων, εύχομαι να ήταν αποδοτική και να έτυχε της δέουσας φιλοξενίας με τη συνοδεία της», έγραψε ο Μ. Χαρακόπουλος. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:21