search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:13
MENU CLOSE

Την πλάκωσε στο ξύλο η μπαργούμαν (Σκληρές Photos)

22.11.2019 19:53
Την πλάκωσε στο ξύλο η μπαργούμαν (Σκληρές Photos) - Media

 

Φωτογραφίες με τους τραυματισμούς της μοιράστηκε στα social media μια μητέρα, η οποία δέχθηκε χτυπήματα από μια γυναίκα. Στις φωτογραφίες έκλαιγε με «δάκρυα αίματος».

Η 40χρονη Anja Housden-Brooks είχε σπασμένη μύτη και θρυμματισμένα ζυγωματικά στην επίθεση το Σάββατο.

Λέει ότι κακοποιήθηκε από υπάλληλο σε μπαρ στο Southend, στο Έσεξ, όπου έπινε ποτά με φίλους της.

Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι διερευνούν την καταγγελία για την επίθεση.

Η 40χρονη δήλωσε: «Εξεπλάγην και από το πλήρες σοκ, με το αίμα να ρέει από τον  κατεστραμμένο αγωγό δακρύων μου. Κοιμόμουν σαν νεκρή όλη την εβδομάδα, τα μπροστινά μου δόντια έχουν όλα μετακινηθεί και ο οδοντίατρος μου σκέφτεται ότι θα χάσω τουλάχιστον ένα».

«Πήγαμε περίπου 10 άτομα στο μπαρ, γελούσαμε δυνατά – αλλά όχι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μπαρ στο κέντρο της πόλης το βράδυ του Σαββάτου», δήλωσε η Anja.

«Μια γυναίκα που εργαζόταν πίσω από το μπαρ ήρθε μερικές φορές και μας έλεγε να κάνουμε ησυχία. Τελικά με έπιασε και μου είπε ότι θα έπρεπε να φύγω επειδή ήμουν πολύ θορυβώδης. Της είπα ότι δεν έκανα τίποτα κακό. Δεν της άρεσε καθόλου και συνέχισε να μου δίνει κακά βλέμματα πίσω από το μπαρ, αλλά απλά την αγνόησα», πρόσθεσε.

Μετά από 15 λεπτά περίπου, η Anja έφυγε για να επιστρέψει στο σπίτι της. «Καθώς έφτασα στην πόρτα του μπαρ, το πρόσωπό μου εξερράγη από τον πόνο. Αυτή η εργαζόμενη του μπαρ με γρονθοκόπησε. Την παρακάλεσα να σταματήσει, αλλά συνέχιζε να με χτυπάει. Σε λίγα λεπτά είχε τελειώσει, αλλά ήταν σαν να πέρασε μια ολόκληρη ζωή».

Η Anja ισχυρίζεται ότι έπεσε στον δρόμο, όταν ένας οδηγός την είδε, τη λυπήθηκε και την πήγε σπίτι της.

Την επόμενη μέρα μετέβη στο νοσοκομείο Broomfield στο Chelmsford. Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι είχε κατάγματα στη μύτη και στην μετωπική όψη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:12