search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:12
MENU CLOSE

Εφιάλτης για 15χρονο – Ζευγάρι τον είχε σαν κατοικίδιο και τον κακοποιούσε σεξουαλικά

27.11.2019 10:38
Εφιάλτης για 15χρονο - Ζευγάρι τον είχε σαν κατοικίδιο και τον κακοποιούσε σεξουαλικά  - Media

 

Ζευγάρι στις ΗΠΑ που του αρέσει να μεταμφιέζεται σε ζώα κατά τη διάρκεια του σεξ συνελήφθη με την κατηγορία ότι κακοποίησε σεξουαλικά 15χρονο, τον οποίο έβαζε να ντύνεται σαν τράγος.

Του υπόσχονταν δε ότι «θα τον υιοθετούσαν» σαν να ήταν κατοικίδιο για να μετακομίσει στο σπίτι τους και να κάνουν διαρκώς όργια. Η σεξουαλική κακοποίηση του εφήβου αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του βρήκε αποκαλυπτικές φωτογραφίες των τριών στο messenger facebook του γιου του και πήγε αμέσως στην αστυνομία.

Ο έφηβος από το Ανόβερο της Πενσιλβάνιας κατέθεσε ότι είχε ερωτική σχέση με την 22χρονη Έμιλι Τζάβινς όσο και με τον 26χρονο σύντροφο της, Τζέικομπ Μπέικερ.

Αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε βίτσιο να κάνει σεξ μεταμφιεσμένο σε ζώα και ειδικότερα ο ίδιος έπαιζε το ρόλο του τράγου, η Τζάβινς μεταμφιεζόταν σε γάτα και ο Μπέικερ είχε το ρόλο του αφεντικού που έδινε εντολές και στους δυο.

Μετά τη σύλληψη της η Τζάβινς ομολόγησε ότι γνώρισε το θύμα της μέσω του διαδικτυακού παιχνιδιού Dungeons & Dragons, όταν ο έφηβος ήταν 15 ετών. Παραδέχτηκε πως όταν συναντήθηκαν λίγο πριν τα γενέθλια του, εκείνη κάθισε στα γόνατα του και τον φίλησε. Η Τζάβινς είπε επίσης στην αστυνομία ότι έκανε σεξ με τον έφηβο και ότι και ο Μπέικερ είχε σεξουαλικές επαφές μαζί του.

 

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:10