search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:07
MENU CLOSE

Σάλος με τα χριστουγεννιάτικα γλυπτά που αντί για Άγιους Βασίληδες δείχνουν κανονικά ερωτικές σκηνές (Photos)

29.11.2019 09:32
Σάλος με τα χριστουγεννιάτικα γλυπτά που αντί για Άγιους Βασίληδες δείχνουν κανονικά ερωτικές σκηνές (Photos) - Media

 

Ο δήμαρχος της πόλης του Αλικάντε αποφάσισε να στολίσει την παραλία της με γλυπτά για τα Χριστούγεννα. Όμως τα γλυπτά που επέλεξε δεν έχουν σχέση με Άγιους Βασίληδες, ελαφάκια, έλκηθρα και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Τα γλυπτά που επέλεξε για να στολίσει τη γνωστή παραλία Costa Blanca, αναπαριστούν ερωτικές σκηνές που σόκαραν πολλούς από τους κατοίκους της πόλης, αλλά και τουρίστες.

«Δεν είναι στολισμός που ταιριάζει στα Χριστούγεννα. Είναι ένα πορνογραφικό υλικό» λένε πολλοί από αυτούς και κάποιοι άλλοι συμπληρώνουν «Δεν πρόκειται να πάμε τα παιδιά μας στην παραλία να δουν αυτά τα εκτρώματα»

Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τα γλυπτά και δηλώνουν ότι πρόκειται για τέχνη που προάγει  

Το Αλικάντε ή Αλακάντ, είναι ισπανική πόλη, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας, στο νότιο τμήμα της Βαλενθιανικής Κοινότητας. Είναι ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Ισπανίας στη Μεσόγειο και υπήρξε κατά το Μεσαίωνα και την Αναγέννηση σημαντικό οικονομικό και εμπορικό κέντρο. Σήμερα ο πληθυσμός της ανέρχεται στις 331.750 κατοίκους.

Κύρια πηγή εισοδήματος είναι ο τουρισμός, ενώ παράλληλα υπάρχει σημαντική παραγωγή κρασιού και ελαφρά βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων και διαμετακομιστικό εμπόριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03