search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:45
MENU CLOSE

Σάκης Ρουβάς: Θα καλύψει τα ιατρικά έξοδα διαγωνιζόμενης για τη θεραπεία της (Video)

02.12.2019 07:49
Σάκης Ρουβάς: Ανοίγει επιχείρηση στον Βόλο (photo) - Media

 

Στη σκηνή του “The Voice” βρέθηκε, για ακόμα μια φορά, η Βάλια Δήμου, η διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά που στην τελευταία φορά είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές.

Τότε, μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς ήταν αρνητικός στο να συνεχίσει η νεαρή τραγουδίστρια στο τάλεντ σόου όμως της έδωσε μια ακόμα ευκαιρία. Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, η νεαρή παίκτρια ανέβηκε στη σκηνή έτοιμη να κερδίσει ξανά τον coach της με τις φωνητικές της δυνατότητες.

«Αχ Θεέ μου, βοήθησε με» αναφώνησε ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος ξεκίνησε την κριτική του λέγοντάς της ότι είναι υπέροχη τραγουδίστρια. Κατόπιν, προχώρησε σε μια συγκινητική πρόταση, με τον Έλληνα σταρ να προτείνει να καλύψει ο ίδιος τα έξοδα για τη θεραπεία της.

«Πραγματικά πονάει η καρδούλα μου που σε ακούω να τραγουδάς έτσι. Ενώ είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια και έχεις τόσο υπέροχη φωνή. Θέλω να βρούμε έναν τρόπο να γίνεις καλά και μετά θέλω να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου. Είσαι τόσο καλή τραγουδίστρια και θέλω να καταλάβεις πόσο πολύ μου αρέσεις …Αν σου έλεγα ότι θα καλύψω εγώ τη θεραπεία τι θα έκανες; Θέλω να καταλάβεις ότι όλα αυτά που λέω τα εννοώ και αν το θες και εσυ την Δευτέρα θα σου κλείσω ραντεβού με τον Δημήτρη Λουλούδη που είναι ο γιατρός μου, ωτορινολαρυγγολόγος.»

«Σήμερα έχασες από τη Μαρίνα γιατί ήταν καλύτερη» κατέληξε, δίνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην “αντίπαλο” της Βάλιας Δήμου και σε εκείνη μια θερμή αγκαλιά και φυσικά, μια βοήθεια ζωής…

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:40