search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:12
MENU CLOSE

Μεγάλη αλυσίδα fast food «σπάει» το εμπάργκο κι ανοίγει στα Κατεχόμενα

02.12.2019 17:26
Οικογενειακή τραγωδία στα Κατεχόμενα: 14χρονος σκότωσε τους γονείς του και αυτοκτόνησε (Photos) - Media

 

Σε μια προκλητική κίνηση προς την ελληνοκυπριακή πλευρά προχωρά ο αμερικανικός κολοσσός Burger King, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίζεται η τουρκική Yeni Şafak.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, η Burger King αποφάσισε να σπάσει το μακροχρόνιο εμπάργκο που έχει επιβάλει η κυπριακή δημοκρατία και να ξεκινήσει πλέον επίσημα, με το δικό της όνομα, τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα, η αμερικανική αλυσίδα ταχυφαγείων λειτουργεί στην περιοχή υπό την επωνυμία «Burger City» λόγω των πιέσεων της ελληνοκυπριακής διοίκησης, εδώ και 20 χρόνια. Ωστόσο, μετά από έντονες διαπραγματεύσεις, το brand του αμερικανικού κολοσσού θα κρεμάσει για πρώτη φορά την ταμπέλα Burger King στο νέο υποκατάστημα στο ψευδοκράτος.

Σύμφωνα με αναφορές από τουρκικά μέσα, όλα τα εστιατόρια που λειτουργούν σήμερα υπό την επωνυμία Burger City, θα υιοθετήσουν τις ταμπέλες, τα μενού και τα πρότυπα του Burger King.

Πηγή: Mononews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:11