27/10/2020 14:25:33
4.12.2019

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Στην αναμνηστική φωτογραφία ένας ηγέτης δε χαμογελά! (Photo)

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Στην αναμνηστική φωτογραφία ένας ηγέτης δε χαμογελά! (Photo) - Media

 

Στην χαρακτηριστική αναμνηστική φωτογραφία από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο με την παρουσία όλων των ηγετών των χωρών-μελών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, ένας ηγέτης ξεχωρίζει επειδή δεν χαμογελά, όπως αντίθετα πράττουν όλοι οι υπόλοιποι πρόεδροι ή πρωθυπουργοί κρατών, μαζί και η βασίλισσα Ελισσάβετ.  

Ο λόγος φυσικά για τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ο οποίος απαθανατίστηκε σκυθρωπός, αντανακλώντας ίσως ανάγλυφα το πένθος που έχει η χώρα του για τους 50 νεκρούς, τους εκατοντάδες τραυματίες και τις τεράστιες καταστροφές σε κτίρια και υποδομές. 

Ο ίδιος ο Έντι Ράμα ανάρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης την φωτογραφία αυτή γράφοντας: «Δεν θα είσαι ποτέ μόνος!»

Με αυτόν τον τρόπο, ο Έντι Ράμα έδωσε έμμεση επιβεβαίωση ότι έλαβε υποστήριξη από τους συμμάχους του για να αντιμετωπίσει τα επακόλουθα του καταστροφικού σεισμού της 26ης Νοεμβρίου.

Όπως δήλωσε πριν από το ταξίδι του στο Λονδίνο: "Εκτός από τη σύνοδο κορυφής, σε αυτό το ταξίδι πρέπει να μιλήσωε όλους τους ομολόγους μας, τους ηγέτες των κρατών μελών και τους υπουργούς και τους ομολόγους τους για να βοηθήσουν με άμεση οικονομική και τεχνική βοήθεια".

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.