search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:23
MENU CLOSE

Αχαΐα: Νύχτα τρόμου – Κουκουλοφόροι μπούκαραν σε σπίτι – Τους απείλησαν με κατσαβίδι, πήραν τα χρυσαφικά

05.12.2019 06:55
Αχαΐα: Νύχτα τρόμου - Κουκουλοφόροι μπούκαραν σε σπίτι - Τους απείλησαν με κατσαβίδι, πήραν τα χρυσαφικά - Media

 

Νύχτα τρόμου έζησε ζευγάρι στην Αχαΐα στα χέρια πέντε δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 πέντε κουκουλοφόροι, εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα και άνοιξαν τα φώτα. Οι κουκουλοφόροι όρμησαν επάνω στη γυναίκα και την ακινητοποίησαν, ενώ την απειλούσαν με ένα κατσαβίδι, ζητώντας να τους πει που έχει λεφτά και χρυσαφικά.

Αφού ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο όπου εκεί είχαν κειμήλια της οικογένειας, βέρες, αναμνηστικά των παιδιών, άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι και να το κάνουν άνω κάτω. Οι δράστες, επιτέθηκαν και στον σύζυγο της γυναίκας ο οποίος προσπαθούσε να αντισταθεί. Όταν αποφάσισαν να φύγουν και αφού πήραν όλα τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, έκοψαν τις σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις, και πήραν μαζί και το ρούτερ.

«Δεν έχουμε να φάμε» είπαν οι δράστες στην Αχαϊα

«Κάποια στιγμή, πήγα να λιποθυμήσω», ανέφερε το θύμα στο tempo24, το οποίο τους ζήτησε νερό. Οι δράστες έδωσαν νερό στη γυναίκα η οποία τους ρώτησε. «Γιατί μας το κάνετε αυτό;» και η απάντησή τους ήταν «Δεν έχουμε να φάμε…».

Όταν τελείωσε ο εφιάλτης η γυναίκα, πρώην δημοτική σύμβουλος του δήμου δυτικής Αχαΐας, μετέβη στην Αστυνομία. Στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας δόθηκε η κατάθεση και η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται για την εντοπισμό των δραστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:22