search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:10
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ: Θέλω να αποκτήσω κι άλλα παιδιά (Photo)

05.12.2019 16:21
Τζένιφερ Λόπεζ: Θέλω να αποκτήσω κι άλλα παιδιά (Photo) - Media

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλει να αποκτήσει παιδί με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Η 50χρονη σταρ έχει ήδη αποκτήσει τα 11χρονα δίδυμα Max και Emme με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony, αλλά θα ήθελε πολύ να προσθέσει κι άλλα μέλη στην οικογένειά της στο μέλλον και είναι «ανοιχτή» στην προσπάθειά του να προσπαθήσει με τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της.

«Θέλω! Δεν ξέρω τι είναι στο σχέδιο του Θεού, αλλά θα ήθελα να προσπαθήσω. Είμαι τόσο ανοιχτή σε αυτό!» δήλωσε στο περιοδικό People.

O Άλεξ Ροντρίγκεζ έχει επίσης δύο παιδιά – τη 15χρονη Νατάσα και την 11χρονη Έλλα – με την πρώην σύζυγό του Cynthia Scurtis και όλοι έρχονται κοντά για να κάνουν μια τέλεια «μεικτή» οικογένεια.

«Όλοι ερχόμαστε κοντά. Όταν ήρθαμε σε επαφή, ήταν πολύ χαρούμενοι … ξέρουν ότι δεν υπάρχει παρά αγάπη γι ‘αυτούς πάντα», είπε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζένιφερ Λόπζε μιλά για μωρό, καθώς είπε πρόσφατα ότι τα παιδιά της θα αγαπούσαν άλλα αδέλφια.

«Νομίζω ότι θα ήθελαν να έχουν έναν αδελφό ή αδερφή», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50