search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:06
MENU CLOSE

Εμφιετζόγλου κατά Καραμανλή: «Είσαι άσχετος, ανίκανος, ψεύτης και θρασύδειλος»

09.12.2019 10:19
Εμφιετζόγλου κατά Καραμανλή: «Είσαι άσχετος, ανίκανος, ψεύτης και θρασύδειλος» - Media

 

Σε σκληρή και δημόσια κόντρα με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, έχουν επιδοθεί ο επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και ο υπουργός υποδομών Κώστας Καραμανλής.

Αφορμή είναι η κατασκευή του πολύπαθου έργου για τον οδικό άξονα Πάτρας – Πύργου.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή, όπου ο υπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένου εργολάβου σημειώνοντας «εμείς καλογρίτσες της Δεξιάς δεν δεχόμαστε».

Η απάντηση του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου ήταν δημόσια και οργίλη. Με επιστολή του στο zougla.gr χρησιμοποιεί σκληρά λόγια κατά του υπουργού τον οποίο χαρακτηρίζει «άσχετο, ανίκανο, ψεύτη και θρασύδειλο».

Ο ίδιος αφήνει αιχμές κατά του Κώστα Καραμανλή για «υπόγειες» διαπραγματεύσεις και συνεννοήσεις αλλά και «προτιμήσεις» σε ανταγωνιστές στην αγορά των κατασκευών.

 

Ολόκληρη η επιστολή του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου στον Κ. Καραμανλή η οποία κοινοποιήθηκε στον πρωθυπουργό και την επίτροπο Ανταγωνισμού της Ε.Ε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:05