search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:41
MENU CLOSE

Στέλλα Κονιτοπούλου: To Playboy μου είχε κάνει πρόταση για γυμνή φωτογράφιση (Video)

09.12.2019 11:57
Στέλλα Κονιτοπούλου: To Playboy μου είχε κάνει πρόταση για γυμνή φωτογράφιση (Video) - Media

 

Συνέντευξη στο Πρωινό του Αντ1 παραχώρησε η Στέλλα Κονιτοπούλου μιλώντας τόσο για την πολύχρονη καριέρα της όσο και τη δύσκολη περίοδο που βίωσε λόγω της κατάθλιψης που υπέστη. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι της είχε προταθεί από το περιοδικό Playboy να κάνει γυμνή φωτογράφιση.

«Με είχαν πάρει μια φορά να κάνω γυμνό εξώφυλλο στο Playboy, την εποχή που είχε κάνει η Γαλάνη, η Κατερίνα Στανίση. Έλεγα πως κάποιος μου κάνει πλάκα. Προσπαθούσαν να με πείσουν» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι φροντίζει πάντα να είναι ευπρεπώς ντυμένη στην πίστα.

«Προσέχω τα πάντα. Δεν θα με δεις ποτέ με μίνι στην πίστα, ούτε να πετάξω το στήθος μου έξω. Θεωρώ ότι μία γυναίκα που τραγουδά παραδοσιακό τραγούδι, πρέπει να σέβεται και την εμφάνιση της».

Μίλησε όμως και για ην κατάθλιψη, αναφέροντας τα εξής:

«Σταμάτησα το τραγούδι γιατί είχα ξεκινήσει από 12 χρονών κοριτσάκι και μέχρι τα 45 μου πήγαινα φουλ. Όταν έχεις μάθει να χτυπά το τηλέφωνο συνέχεια και μετά ξαφνικά σταματάει, θα σκέφτεσαι “μάλλον δεν τους αρέσω πια ή κάτι κάνω λάθος”. Πέρασα κατάθλιψη δύο χρόνια. Επισκέφθηκα ειδικό και θεωρώ ότι έγινα καλύτερος άνθρωπος. Η οικογένεια μου ήταν συμπαραστάτες μου σε αυτό. Όταν νιώθεις ότι το παιδί σου σου μιλάει, πρέπει να το ακούς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40