03/06/2020 07:38:02

Ποντικάκι παγιδεύτηκε στις τουαλέτες σχολείου - Εξείχε μόνο το κεφαλάκι του (Video)

Ποντικάκι παγιδεύτηκε στις τουαλέτες  σχολείου - Εξείχε μόνο το κεφαλάκι του (Video) - Media

 

Έκπληκτος ένας καθηγητής στο σχολείο της πόλης ΛουζΧου στην Κίνα, όταν πήε στην τουαλέτα διαπίστωσε πως μέσα από τον λευκό τοίχο εξήχε το κεφάλι ενός ποντικιού. Το ποντικάκι δεν μπορούσε να βγεί ή να μπει περισσότερο και απλά τον κοίταζε και κουνούσε το κεφαλάκι του.

Ο καθηγητής βγήκε από την τουαλέτα και μέχρι να φωνάξει τον επιστάτη, το είχαν μάθει οι μαθητές οι οποίοι έκαναν ουρά στο μπάνιο για να δουν το ποντικάκι που είχε παγιδευτεί.

«Υπήρχαν μερικές τρύπες στον τοίχο» λέει ο επιστάτης και συνεχίζει «που προέρχονταν από παλαιούς σωλήνες που αφαιρέσαμε. Δυστυχώς δεν κλείσαμε τις τρύπες και το ποντικάκι παγιδεύτηκε.»

Όταν ο επιστάτης επιχείρησε να σπάσει τον τοίχο για να απεγκλωβίσει το ποντικάκι εκείνο άρχισε να κουνιέται γρήγορα με αποτέλεσμα να σφηνώσει ακόμη περισσότερο και μέσα σε λίγα λεπτά να πνιγεί. Αυτό ήταν κάτι που στεναχώρησε όλο το σχολείο.

Τελικά όταν έσπασε ο τοίχος αποδείχτηκε πως δεν ήταν εκείνο το συμπαθητικό ποντικάκι που έβλεπαν αλλά ένας τεράστιος αρουραίος. Επειδή φαινόταν μόνο το κεφάλι του όμως δεν μπορούσαν να υπολογίσουν το μέγεθος του.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.