search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:13
MENU CLOSE

Γαβαλάς για My Style Rocks: «Ψάχνουν άνθρωπο που να μιλάει 5 γλώσσες, να έχει λίγο τρέλα…»!

10.12.2019 08:01
Γαβαλάς για My Style Rocks: «Ψάχνουν άνθρωπο που να μιλάει 5 γλώσσες, να έχει λίγο τρέλα...»! - Media

 

Για το My Style Rocks και το Στέλιο Κουδουνάρη μίλησε στις κάμερες ο Λάκης Γαβαλάς.

«Για το My Style Rocks μου έχουν πει ότι ψάχνουν έναν άνθρωπο που να μιλάει 5 γλώσσες, να έχει λίγο τρέλα, να του αρέσουν πολύ τα γυαλιά, τα καπέλα, τα περίεργα παπούτσια… Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω υπογράψει κάτι συγκεκριμένο και τελειωτικό. Είμαι ειδήμων σε αυτό το πράγμα, έχω 40 χρόνια θητεία σε αυτό το θέμα

Στεναχωριέμαι γιατί ο Στέλιος είναι ένα εκπληκτικό παιδί, έχει προσφέρει σε αυτή την εκπομπή, έχει δικαίωμα να προηγείται και δεν έχει καμία σχέση, εγώ δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Μου αρέσει πολύ και η Στικούδη και η Αραβανή και η Σπυροπούλου, να τις βλέπω. Άκουσα σήμερα ένα κουτσομπολιό ότι θα είναι και ένας φωτογράφος, ο οποίος έλειπε για χρόνια στο εξωτερικό. Θα ήθελα μια δική μου εκπομπή», κατέληξε ο σχεδιαστής μόδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:10