search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:52
MENU CLOSE

Πιο ειλικρινής από ποτέ η Μπιγιονσέ: «Πέθανα και ξαναγεννήθηκα»

10.12.2019 08:35
Γιατί δημοσιογράφοι αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη από την Μπιγιονσέ - Media

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο αμερικάνικο Elle η Μπιγιονσέ, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη ζωή της και τις αλλαγές που βίωσε με τον ερχομό της κόρης της, Blue Ivy.

Η διάσημη τραγουδίστρια τόνισε, επίσης, ότι δεν την απασχολεί πλέον να είναι το Νο1 στη μουσική ούτε να σηκώνει συνέχεια βραβεία.

«Ξεκίνησα να αναζητώ ένα βαθύτερο νόημα στα πράγματα, όταν η ζωή άρχισε να μου δίνει μαθήματα που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν. Η επιτυχία είναι διαφορετική τώρα. Έμαθα ότι ο πόνος και η απώλεια είναι ένα δώρο. Οι αποβολές που είχα μου έμαθαν ότι πρέπει πρώτα να γίνω μητέρα του εαυτού μου, πριν γίνω μητέρα κάποιου άλλου. Όταν το πέτυχα, τότε ήρθε η Blue Ivy και η αναζήτηση για τον σκοπό μου έγινε βαθύτερη. Πέθανα και ξαναγεννήθηκα και η αναζήτηση για τον εαυτό μου έγινε πιο δυνατή. Δεν μπορώ να πηγαίνω προς τα πίσω. Το να είμαι Νο1 δεν είναι πια προτεραιότητά μου. Η αληθινή μου νίκη είναι να δημιουργήσω τέχνη και μια κληρονομιά που θα πάει μακρύτερα από μένα. Αυτό με γεμίζει».

Αναφορικά με τις αλλαγές που έχει υποστεί το σώμα της, τα τελευταία 15 χρόνια, η Μπιγιονσέ είπε:

«Αν κάποιος πριν από 15 χρόνια μου έλεγε ότι το σώμα μου θα περνούσε από τόσες αλλαγές και διακυμάνσεις και ότι θα αισθανόμουν πιο ασφαλής με τις καμπύλες μου, δεν θα τον πίστευα. Αλλά τα παιδιά και η ωριμότητα μου έμαθαν να εκτιμώ τον εαυτό μου πέρα από τη σωματική μου εμφάνιση και πραγματικά να καταλάβω ότι είμαι αρκετή, ανεξάρτητα από το ποιο στάδιο βρίσκομαι στη ζωή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48