search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:39
MENU CLOSE

Άννα Κορακάκη: «Έκανα προπόνηση δίπλα σε ποντίκια, έκαιγα στόχους για να ζεσταθώ» (Video)

11.12.2019 08:05
Η Άννα Κορακάκη έσβησε τούρτα με... κορωνοϊό! (Photos) - Media

 

Την Άννα Κορακάκη υποδέχτηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη την Τρίτη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, η οποία πρόσφατα κατέκτησε την πρώτη θέση στο Γκραν Πρι του Βελιγραδίου, αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την προπόνησή της, καθώς οι συνθήκες προετοιμασίας πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο ήταν άθλιες.

Συγκεκριμένα, η Άννα Κορακάκη αποκάλυψε πως στο σκοπευτήριο που έκανε προπόνηση τα ποντίκια πηγαινοέρχονταν, ενώ για να ζεστάνει τα χέρια της, έκαιγε στόχους, καθώς στο σκοπευτήριο δεν υπήρχε θέρμανση.

«Όταν ξεκίνησα οι συνθήκες στα σκοπευτήρια ήταν πάρα πολύ κακές. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες που πολλές φορές δεν μπορούσα καν να βγάλω την προπόνηση. Δεν με ένοιαζε να στάζουν τα ταβάνια, να παγώνω, να βγαίνουν τα ποντίκια, δεν με ένοιαζε, αλήθεια. Ήθελα να είμαι εγώ, ο πάγκος μου και ο στόχος απέναντι. Δεν με ένοιαζε το γύρω γύρω, να έπεφταν οι τοίχοι. Ήταν τόσο ακατάλληλος ο χώρος», είπε η Άννα Κορακάκη, προσθέτοντας:

«Στο σκοπευτήριο των δέκα μέτρων που ήταν κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου της Δόξας Δράμας, ήταν υπόγειο και ο χώρος δεν μπορούσε να υποστηρίξει κανένα σύστημα θέρμανσης. Το χειμώνα παγώναμε, η θερμοκρασία μέσα ήταν στο μείον. Καμιά φορά καίγαμε, για να κρατάμε ζεστά τα χέρια μου, στα βαρέλια χρησιμοποιημένους στόχους, ξύλα κλπ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:39