search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:18
MENU CLOSE

Έρχεται στην Ελλάδα το πρώτο πλωτό πεντάστερο ξενοδοχείο σε… μεγα-γιοτ 180 μέτρων!

12.12.2019 09:40
Έρχεται στην Ελλάδα το πρώτο πλωτό πεντάστερο ξενοδοχείο σε... μεγα-γιοτ 180 μέτρων! - Media

 

Μία νέα πρόταση στο κομμάτι της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα έχει στα σκαριά ο όμιλος της Dolphin Capital, η οποία παράλληλα «τρέχει» αυτή την περίοδο τη νέα επένδυση στην Τζιά για το πρώτο One & Only κι ετοιμάζεται και για την στρατηγική επένδυση του Killada Hills στην Πελοπόννησο.

Το νέο project του ομίλου σχετίζεται με την …πλωτή φιλοξενία με τη δημιουργία του πρώτου υπερπολυτελούς πλωτού ξενοδοχείου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με ένα από τα μεγάλα ονόματα της διεθνούς ξενοδοχειακής αγοράς.

«Θέλουμε να παρουσιάσουμε καινοτόμες προτάσεις στην ελληνική αγορά και θεωρούμε ότι το κομμάτι του πολυτελούς, θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα δεν έχει αναπτυχθεί μέχρι σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά χθές στο πλαίσιο της παρουσίασης των δραστηριοτήτων της Dolphin στην Ελλάδα ο εκ των ιδρυτών του ομίλου κ. Μίλτος Καμπουρίδης. Ο ίδιος απέφυγε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες για το νέο project, πλήν του ότι βρίσκεται σε διαδικασία αγοράς το mega yacht των 180 μέτρων ώστε το νέο εγχείρημα να τεθεί σε λειτουργία για τη σεζόν του 2021.

Πηγή newmoney.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17