search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:39
MENU CLOSE

Μπραντ Πιτ: Δεν έχει επισκεφθεί τον γιο του στο πανεπιστήμιο (Photos)

12.12.2019 18:24
Την εξωτική ομορφιά της δείχνει η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ (Video) - Media

 

Το 2016 «έσκασε» το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ.

Και τώρα, προέκυψε ότι ο Μπραντ Πιτ δεν έχει ακόμα επισκεφθεί τον 18χρονο γιο του Μάντοξ, ο οποίος σπουδάζει σε πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας.

«Ο Μπραντ δεν προσπάθησε να δει τον Μάντοξ. Δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ τους », δήλωσε μια πηγή στην εφημερίδα Weekly, προσθέτοντας ότι «ο Μπραντ ελπίζει ότι μόλις ο γιος του μεγαλώσει, θα έρθουν πιο κοντά».

Ο Μάντοξ σπουδάζει βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Yonsei. Δεν αναμένεται να δει τον πατέρα του τα Χριστούγεννα, με τον 16χρονο αδελφό του Παξ και την 14χρονη αδερφή του Ζαχάρα Zahara επίσης αναμένεται να παραλείψουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ωστόσο, ο 55χρονος ηθοποιός αναμένεται να περάσει την Παραμονή των Χριστουγέννων με τα τρία νεαρά παιδιά του, τον 13χρονο Σάιλοχ και τα 11χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

Ο Μπραντ, που μοιράζεται την οικογένειά του με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, «ελπίζει ότι θα θέλουν να περάσουν μαζί την βραδιά, αλλά ανυπομονεί πραγματικά για την παραμονή των Χριστουγέννων», ανέφερε η πηγή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 00:07