search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:26
MENU CLOSE

Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε μήνυση σε δερματολόγο (Photo)

13.12.2019 16:22
Σχεδόν αγνώριστη η Κιμ Καρντάσιαν χωρίς μακιγιάζ (Photos) - Media

 

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα που επηρεάζει πολύ τον κόσμο και έχει φανατικές θαυμάστριες (σε όλες τις ηλικίες) που την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα. Ο λόγος για την Kim Kardashian, που κάθε θεραπεία σώματος ή προσώπου που θα κάνει, κάθε καλλυντικό που θα χρησιμοποιήσει και κάθε ρούχο που θα λανσάρει γίνονται ανάρπαστα. Η ίδια μάλιστα, είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στον πλανήτη που έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της ένα μεγάλο brand και να το εκμεταλλεύεται για να βγάζει εκατομμύρια ευρώ.

Τι συμβαίνει όμως, όταν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το όνομά της για δική του διαφήμιση; Ο λόγος για τον Αμερικάνο γιατρό που το 2013 εφάρμοσε τη μέθοδο «Vampire facial» στην Kim Kardashian, προκαλώντας μεγάλη εντύπωση. Τότε η Kim Kardashian είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία που έδειχνε το πρόσωπό της καλυμμένο με αίματα. Βεβαίως, δεν επρόκειτο για κάποιον τραυματισμό αλλά για τη θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου «Vampire Facial» ή PRP (Platelet Rich Plasma), στην οποία μόλις είχε υποβληθεί.

Η φωτογραφία είχε συζητηθεί, κάνοντας τη συγκεκριμένη θεραπεία δημοφιλή εκείνη την εποχή. Ο γιατρός, μάλιστα, που έχει στην κατοχή του το εμπορικό σήμα «Vampire Facial», χρησιμοποίησε αυτήν τη φωτογραφία για να προωθήσει τη δουλειά του, γεγονός που ενόχλησε την Kim Kardashian, η οποία κατέθεσε μήνυση εναντίων του.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε, η Kardashian μηνύει τον γιατρό για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, παραβίαση εμπορικού σήματος, λανθασμένη σύνδεση, παραβίαση του δικαιώματος για δημοσιότητα και παραβίαση εμπορικού σήματος κατά τον νόμο της Καλιφόρνια. Όπως αναφέρουν τα έγγραφα που κατέθεσαν οι δικηγόροι της στο δικαστήριο, «ο γιατρός χρησιμοποιήσε για να προωθήσει την πρακτική του το όνομα της Kardashian και την εικόνα της σε φυλλάδια, το website, ακόμα και στη σελίδα του στο LinkedIn».

Μάλιστα, η Kim επικοινώνησε με τον γιατρό για να αφαιρέσει τη φωτογραφία και το όνομά της από τις προωθητικές του ενέργειες, και εκείνος αρνήθηκε ζητώντας της λεφτά για τη χρήση του εμπορικού σήματος «Vampire Facial» (που ο ίδιος είχε κατοχυρώσει), το οποίο χρησιμοποιήσε για να διαφημίσει το τηλεοπτικό της show.

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:26