search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:07
MENU CLOSE

Καλύτερα δε γίνεται: Πετρογιάννη – Τσουρός σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram

15.12.2019 13:52
Έξω φρενών ο Τριαντάφυλλος με τη δήλωση του Κραουνάκη για τη Θεοδωρίδου (Video) - Media

 

Οι φήμες για κρίση στις σχέσεις των δύο συνεργατών κυκλοφορούσαν έντονα εδώ και έναν μήνα.

Ο Κώστας Τσουρός και η Φωτεινή Πετρογιάννη όσο και αν προσπαθούν να το κρύψουν στον αέρα, εκτός κάμερας αγνοούν ο ένας τον άλλον και η ξαφνική και έντονη ψυχρότητα στις σχέσεις τους είναι ένα θέμα πλέον που γνωρίζει όλο σχεδόν το κανάλι.

 

Όπως λένε μάλιστα πηγές μέσα από την επιτυχημένη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής δείχνει να έχει μεγαλύτερη συμπάθεια και εκτίμηση στον Κώστα Τσουρό, η Φωτεινή Πετρογιάννη είναι πιο κοντά πλέον στον Παναγιώτη Χατζηδάκη ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διατηρεί μια ουδέτερη στάση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, από την περσινή σεζόν μέχρι και πριν από έναν μήνα η Πετρογιάννη και ο Τσουρός έδειχναν πολύ αγαπημένοι και έκαναν μάλιστα μαζί και κοινές εμφανίσεις σε κοσμικά καλέσματα και πάρτι.

Επίσημα κανείς δεν γνωρίζει (ή δεν μπορεί να πει) τι ακριβώς έχει συμβεί μεταξύ τους το οποίο να προκάλεσε “πάγωμα” των σχέσεών τους, αλλά το αμοιβαίο unfollow (ή και block όπως πιστεύουν κάποιοι) στο Instagram αποδεικνύει πως οι δυο δημοσιογράφοι δύσκολα θα καταφέρουν να έρθουν κοντά και πως θα είναι μια ιδιαίτερα αμήχανη σεζόν παρασκηνιακά για όλη την ομάδα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

 

Πηγή: znews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:06